Szerintetek Toroczkai László hiteles politikus?
Figyelt kérdés
Kb egy hete találtam rá. Addig nem is nagyon foglalkoztatott a Mi Hazánk. Egy újabb vágásra ítélt ellenzéki pártnak tartottam őket akiknek esélyük sincs bejutni a parlamentbe.
Viszont elkezdtem nézni videókat, olvasni cikkeket Toroczkairól és eléggé szimpatikusnak találtam. Karizmatikus, igazságos, pont annyira radikális amennyire kell. A magyar emberek érdekeit nézi. És azt mondják, hogy ő az egyetlen politikus aki mindig azt teszi/próbálja tenni amit mond és nem köpi le magát. Szóval nagyon remélem, hogy bejutnak majd a "tisztelt házba" és váltóerő lehetnek.
Nektek mi a véleményetek róla? Hitelesnek tartjátok? Indokoljatok is ha gondoljátok. Köszi a válaszokat.
2020. febr. 13. 11:04
21/22 anonim válasza:
17:41: azt, hogy a Fidesz pénzeli őket.
22/22 anonim válasza:
#21 Ha legalább vetted volna a fáradtsákot, hogy ezt a kritikán aluli cikket megnyitod, akkor tudnád, hogy nem erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!