Szerintetek Toroczkai László hiteles politikus?
Kb egy hete találtam rá. Addig nem is nagyon foglalkoztatott a Mi Hazánk. Egy újabb vágásra ítélt ellenzéki pártnak tartottam őket akiknek esélyük sincs bejutni a parlamentbe.
Viszont elkezdtem nézni videókat, olvasni cikkeket Toroczkairól és eléggé szimpatikusnak találtam. Karizmatikus, igazságos, pont annyira radikális amennyire kell. A magyar emberek érdekeit nézi. És azt mondják, hogy ő az egyetlen politikus aki mindig azt teszi/próbálja tenni amit mond és nem köpi le magát. Szóval nagyon remélem, hogy bejutnak majd a "tisztelt házba" és váltóerő lehetnek.
Nektek mi a véleményetek róla? Hitelesnek tartjátok? Indokoljatok is ha gondoljátok. Köszi a válaszokat.
#11 Te valami borzasztóan tájékozott ember lehetsz, Toroczkainak pont nemrég volt erről egy videója, ahol azért erről kicsit részletesebben beszél erről: [link]
Egyébként akik fideszbérnceznek elmondanák, hogy ezt mégis mire alapozzák?
"Egyébként akik fideszbérnceznek elmondanák, hogy ezt mégis mire alapozzák?"
Ha figyeled őket a megjelenésük óta, persze igyekeznek fenntartani a látszatot, de csomószor kibukik hogy mennyre a fidesz kottájából játszanak.
13#"... de csomószor kibukik hogy mennyre a fidesz kottájából játszanak."
Ez azért enyhén szólva még mindig nem tűnik valami konkrét dolognak...
Persze értem én, hogy balliberális oldalon szeretnének egyenlőségjelet tenni a Fidesz és a Mi hazánk közé...
5-ös!
"Persze, megvette a Fidesz kilóra Novákékkal együtt, és nem is tagadják."
Mondj valami közelebbit, hónaljmirigy! Úgy látom bennfentes vagy! Te bonyolítottad az "üzletet", vagy csak az adás-vételit kézbesítetted?
Mihály-bá megsimogatta a buksidat érte, vagy kaptál is néhány fidesz-tallért?
17:19: tessék:
Na jó, lehet kritizálni a forrást. De ott van rajta a videó, amin Butaházy a saját szájával vallja be a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!