Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Toroczkai László...

Szerintetek Toroczkai László hiteles politikus?

Figyelt kérdés

Kb egy hete találtam rá. Addig nem is nagyon foglalkoztatott a Mi Hazánk. Egy újabb vágásra ítélt ellenzéki pártnak tartottam őket akiknek esélyük sincs bejutni a parlamentbe.

Viszont elkezdtem nézni videókat, olvasni cikkeket Toroczkairól és eléggé szimpatikusnak találtam. Karizmatikus, igazságos, pont annyira radikális amennyire kell. A magyar emberek érdekeit nézi. És azt mondják, hogy ő az egyetlen politikus aki mindig azt teszi/próbálja tenni amit mond és nem köpi le magát. Szóval nagyon remélem, hogy bejutnak majd a "tisztelt házba" és váltóerő lehetnek.

Nektek mi a véleményetek róla? Hitelesnek tartjátok? Indokoljatok is ha gondoljátok. Köszi a válaszokat.

#FIDESZ #Jobbik #Toroczkai László #Mi Hazánk #Orbán Viktor Mihály Péter Zoltán
2020. febr. 13. 11:04
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
43%
Aki 2020-ban a Trianoni békeszerződés felülvizsgálatáról beszél, azt elég nehéz komolyan venni(gyengébbek kedvéért: A párizsi békeszerződés már 1947-ben felülírta az 1920-as trianonit, szóval legfeljebb az 1947.évi párizsi szerződés miatt lehetne fellebbezni jó esetben. De úgy látszik Toroczkai lemaradt pár évtizeddel vagy véletlenül mindig aludt amikor a párizsi szerződés szóba került valahol)
2020. febr. 13. 13:11
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

#11 Te valami borzasztóan tájékozott ember lehetsz, Toroczkainak pont nemrég volt erről egy videója, ahol azért erről kicsit részletesebben beszél erről: [link]

Egyébként akik fideszbérnceznek elmondanák, hogy ezt mégis mire alapozzák?

2020. febr. 13. 15:24
 13/22 anonim ***** válasza:
29%

"Egyébként akik fideszbérnceznek elmondanák, hogy ezt mégis mire alapozzák?"

Ha figyeled őket a megjelenésük óta, persze igyekeznek fenntartani a látszatot, de csomószor kibukik hogy mennyre a fidesz kottájából játszanak.

2020. febr. 13. 15:27
 14/22 anonim ***** válasza:
61%

13#"... de csomószor kibukik hogy mennyre a fidesz kottájából játszanak."

Ez azért enyhén szólva még mindig nem tűnik valami konkrét dolognak...

Persze értem én, hogy balliberális oldalon szeretnének egyenlőségjelet tenni a Fidesz és a Mi hazánk közé...

2020. febr. 13. 15:37
 15/22 anonim ***** válasza:
22%
#14el kell hogy egyet értsek kedves #13, az hogy valami nálatok evidencia az nem jelenti azt hogy úgy is van. Ez így még mindig semmi.
2020. febr. 13. 15:44
 16/22 anonim ***** válasza:
82%

5-ös!

"Persze, megvette a Fidesz kilóra Novákékkal együtt, és nem is tagadják."

Mondj valami közelebbit, hónaljmirigy! Úgy látom bennfentes vagy! Te bonyolítottad az "üzletet", vagy csak az adás-vételit kézbesítetted?

Mihály-bá megsimogatta a buksidat érte, vagy kaptál is néhány fidesz-tallért?

2020. febr. 13. 17:19
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
Én inkább úgy fogalmazok nem hiteltelenebb mint a többi, értve a már leszerepelt politikusokat.
2020. febr. 13. 20:35
 18/22 anonim ***** válasza:
23%

17:19: tessék:

[link]

Na jó, lehet kritizálni a forrást. De ott van rajta a videó, amin Butaházy a saját szájával vallja be a dolgokat.

2020. febr. 13. 21:04
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
#18 Mit vall be Budaházy? :D
2020. febr. 14. 17:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Tudtommal valami román meg komcsi felmenői vannak de attól függetlenül szerintem hiteles.
2020. márc. 8. 15:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!