Miért törlik a kommentelést minden weblapon?
Origón kb akkor törölték amikor megvette a fidesz.
Indexen is csak nagyon régen volt hsz.
444en volt disqus, nemrég törölték.
És most a 888on sincs már. Bár ott az orbán meg a zsidó köpködők harcoltak, a nagy szólásszabadság nevében.
Hvg-n még bent van, szerintem onnan is törlik.
Én úgy tudom, hogy az indexen és sok más híroldalon (pl. a 24.hu-t konkrétan tudom) a facebookon keresztül lehet kommentelni.
Az origón tényleg nem lehet. Ez úgy volt, hogy megvette a Fidesz. Utána azonnal a legocsmányabb propaganda cikkeket kezdték nyomatni, holott előtte - nevéhez méltóan - kifejezetten jó eligazodási pont volt. Nos, a kommentekben mindenki helyre rakta a fröcsögő Fidesz-propagandát, leszedték a keresztvizet arról a sok ostobaságról, amit az új origó írt. Abszolút várható volt, hogy a szerkesztőség ezt hosszú távon nem hagyja. És valóban: egyszer csak megszűnt a kommentelési lehetőség.
Mert akik ahelyett, hogy az életüket raknák rendbe a sokkal egyszerűűbb módszert választják.Másokat gyaláznak becsületsértő módon, amiért nem volt képes magának normális életet teremteni és most sem akar tenni ezért
A sok feljelentgetések miatti adminisztrációs teendőkből, pedig elegük van a weboldalaknak. Nem azért alkalmaznak embereket, hogy egész nap a rendőrség adjon nekik munkát. Itt tartunk ma
Már csak a hvg-t(bár ott is gyakori hogy sok tiltott téma alá eleve nem is adott komment lehetősége) illetve a kuruc infot szoktam olvasni érdekes ott teljes a szólásszabadság.
A 444-888 origo index felejtős a kommentelés kitiltása miatt.
Mert mikor még Origo-n lehetett kommentelni, akkor is a gyűlölködés ment. A Fideszes az MSZP-st szidta és vica-verza. Még egy totál semleges cikkhez is, mint pl. hogy egy állatkertben bébizsiráf született, képesek voltak politikai maszlagokat írni.
És senkinek nincs kedve, ideje és pénze ezeket moderálni.
A Kuruc és a Hunhír is ugyanúgy töröli a hozzászólót, mint a többi - ha valaki lemeri írni az igazat.
Ezen a téren egyik sem különb a másiktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!