Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A miniszterelnök miért keres...

A miniszterelnök miért keres többet, mint egy közmunkás?

Figyelt kérdés
Nem ő a legfőbb közmunkás? Mindent hivatalból fizetnek neki, már azzal is hálás lehetne hogy szolgálhatja a népét.

2020. febr. 8. 21:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

9./ Mint mondtam nem a kedvencem a Fletó,de nem vette fel a fizetését,ezt többször is hallottam.

Sokaknak a maiak közül ez sem menne,pedig már a nyolcadik unokának is megvan a "stafirungja ingatlanban",abban biztos lehetsz.

2020. febr. 8. 21:58
 12/23 anonim ***** válasza:
32%

"Sokaknak a maiak közül ez sem menne"

Lehet, hogy nem - de miért kellene megtennie? Azért a pénzért megdolgozik, és a költségvetés szintjén bolhafingot sem jelent.

Maximum populista lózung lehet, hogy XY nem veszi fel a fizetését - mintha ez jelentene neki bármit is anyagi szinten.

2020. febr. 8. 22:00
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem "lösung",hanem erkölcsi kérdés.Tudom,az ma nem fontos,főleg nem egy mai Fideszben.(Még egy régiben igen,ott azért számított.)

Óriási a különbség a két időszak között.

2020. febr. 8. 22:43
 14/23 anonim ***** válasza:
20%

"9./ Mint mondtam nem a kedvencem a Fletó,de nem vette fel a fizetését,ezt többször is hallottam."

Hűen tükrözte mennyit is ért a "munkája"! 😃

2020. febr. 8. 22:46
 15/23 anonim ***** válasza:
81%

Ezzel azért vigyázni kell,mert nyugaton is előfordult már,hogy egy vezető nem vette fel rendszeresen az illetményét. Ez azért kizárólag vezető szokta megengedni magának.Legutóbb például egy autóipari konszern elnöke nem vette fel. Nem tudom,hogy neki is annyit ért-e a munkája?

Ezt nem tudom megitélni.

2020. febr. 8. 22:59
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

"Legutóbb például egy autóipari konszern elnöke nem vette fel. Nem tudom,hogy neki is annyit ért-e a munkája?"

Valószínűleg többet, mint a böszme ténykedése.

2020. febr. 8. 23:12
 17/23 anonim ***** válasza:
70%
Egy focista miért keres többet, mint egy informatikus mérnök?
2020. febr. 8. 23:54
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
Ha nem kecsegtetne magas fizetéssel a pozícíó akkor még nagyobb idióták ülnének a parlamentben mint jelenleg(igen ezeket is lehet überelni)
2020. febr. 9. 00:02
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik a böszme kiküldte az összes droidját nullázni! :)

Pont ennyit ért a főnökötök "munkája", a link is jöhetne, hogy melyik autókonszern vezére volt ez.

2020. febr. 9. 13:37
 20/23 anonim ***** válasza:
58%

Hát az biztos,hogy nem azé, akit a háziőrizetből hegedűtokban csempésztek ki Japánból Libanonba.

Ő azért felvette a fizetését,mert a saját számlájára utaltatta a cég bevételeit, biztos,ami biztos.

A japánok ezt nem díjazták!

2020. febr. 9. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!