A miniszterelnök miért keres többet, mint egy közmunkás?
9./ Mint mondtam nem a kedvencem a Fletó,de nem vette fel a fizetését,ezt többször is hallottam.
Sokaknak a maiak közül ez sem menne,pedig már a nyolcadik unokának is megvan a "stafirungja ingatlanban",abban biztos lehetsz.
"Sokaknak a maiak közül ez sem menne"
Lehet, hogy nem - de miért kellene megtennie? Azért a pénzért megdolgozik, és a költségvetés szintjén bolhafingot sem jelent.
Maximum populista lózung lehet, hogy XY nem veszi fel a fizetését - mintha ez jelentene neki bármit is anyagi szinten.
Ez nem "lösung",hanem erkölcsi kérdés.Tudom,az ma nem fontos,főleg nem egy mai Fideszben.(Még egy régiben igen,ott azért számított.)
Óriási a különbség a két időszak között.
"9./ Mint mondtam nem a kedvencem a Fletó,de nem vette fel a fizetését,ezt többször is hallottam."
Hűen tükrözte mennyit is ért a "munkája"! 😃
Ezzel azért vigyázni kell,mert nyugaton is előfordult már,hogy egy vezető nem vette fel rendszeresen az illetményét. Ez azért kizárólag vezető szokta megengedni magának.Legutóbb például egy autóipari konszern elnöke nem vette fel. Nem tudom,hogy neki is annyit ért-e a munkája?
Ezt nem tudom megitélni.
"Legutóbb például egy autóipari konszern elnöke nem vette fel. Nem tudom,hogy neki is annyit ért-e a munkája?"
Valószínűleg többet, mint a böszme ténykedése.
Úgy látszik a böszme kiküldte az összes droidját nullázni! :)
Pont ennyit ért a főnökötök "munkája", a link is jöhetne, hogy melyik autókonszern vezére volt ez.
Hát az biztos,hogy nem azé, akit a háziőrizetből hegedűtokban csempésztek ki Japánból Libanonba.
Ő azért felvette a fizetését,mert a saját számlájára utaltatta a cég bevételeit, biztos,ami biztos.
A japánok ezt nem díjazták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!