Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A debreceni BMW gyárat török...

A debreceni BMW gyárat török munkások építik. Hogy is van így a munkahely teremtés, amiről beszéltek?

Figyelt kérdés

Debreceniként az eleje óta nyomon követem a gyarral kapcsolatos híreket.

Teljesen lesokkolt, hogy több ezer török építi és nem a helyiek kapnak benne munkát.

Mi lesz, ha megnyilik? Azért drágultak meg az ingatlanok a gyár híre hallatán, hogy utána ne nekünk adjon munkát?

Mi van azokkal az óriás plakatokkal, hogy a migransok nem vehetik el a magyar emberek munkáját?

Hogy tehetik meg ezt az ország legnagyobb Fideszes városában? Miért Fideszes egyáltalán a város a sok szar után, amit kapunk? (aki helyi, az tudja, hogy néhány fontos problémát 20 éve igergetnek, hogy foglalkoznak vele)

2020. febr. 8. 17:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
A BMW magáncég. Azzal építteti a gyárát akivel akarja.
2020. febr. 10. 09:18
 12/13 A kérdező kommentje:

"Ha nem tetszik a rendszer akkor miért szavaztok a fideszre debrecenben"

Ezt kinek cimezted? Én nem szavaztam rájuk.

Debrecenben mindig rekord alacsony a részvétel egyszerűen szarnak az emberek rá és el se mennek szavazni. Nem a Fideszre szavazók miatt vagyunk Fideszes város, hanem a többség miatt, akik senkire nem szavaznak.

#utolso, én ezt értem, de ha a kormány megallapodott velük, felteleket alkudtak ki, mielőtt idejottek, akkor miért nem lett ez lefixálva, hogy a régió lakosainak adjon munkát?

2020. febr. 13. 06:51
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

"#utolso, én ezt értem, de ha a kormány megallapodott velük, felteleket alkudtak ki, mielőtt idejottek, akkor miért nem lett ez lefixálva, hogy a régió lakosainak adjon munkát?"

Ha felépül a gyár, többségében magyarok fognak ott dolgozni. Ismerve a magyar munkapiaci helyzetet, valószínűleg a török építőipari cég gyorsabban tudja felépíteni mint egy magyar. Miért kellene azt lefixálni hogy magyarok építsék? Ráadásul egy olyan helyzetben mikor nincs elég építőipari munkás Magyarországon. Ha magyar cég építené lassabban készülne el és drágább is lenne. Tengernyi dologban lehet kritizálni a fideszkormányt de ebben a kérdésben pont nem.

2020. febr. 13. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!