Miért kezd el ilyen erősen terjedni a mai fiatalok körében egy nagyon káros új típusú liberalizmus?
"Utálom Angliát mert monarchia van"
ezt az egyetlen ervet tudod felhozni?
"Magyarországra emigrálnak???? Nem, pedig mi is kapitalisták vagyunk."
a (sokkal) jobb gazdasag miatt mennek oda az emberek. ha barmelyik kapitalista orszag jo lenne, akkor nem csak par orszag lenne a migracio celpontja. amugy ideges vagy?
"Miért lennék??"
az indokolatlan mennyisegu mondatvegi irasjelekbol gondoltam. valamint a kommentjeid tartalmabol
"Na, de még mindgi nem válaszoltál a kérdésemre."
de. a jo gazdasagi helyzet a vonzo. minel jobb, annal tobb penzt lehet keresni. az csak hab a tortan hogy sokkal elhetobbek ezek a helyek, mint Mo.
Attól hogy valamit annak nevezel még nem lesz az. A déli nyugateuropai orzágokba is sokan kivándoroltak. Afrika is csak a nevében az, az országok nyagyrészét diktátorok írányitják. Rendszeresek a polgárháboruk. Ennek nem sok köze van a nyugati liberalizmushoz.
Magyarország joval sociálisabb és kevésbé liberális mint a nyugat. Ez igy eléggé öngol.
Német országnak nem volt nyugodt történelme.
De ha az összes állitásod ellis fogadjuk akkor is a kapitalista/Liberalista országok jelentös része jobban müködik. Mig az összes kummunista országban nyomorognak diktaturában.
Az hogy mi volt a családoddal senkit nem érdekel. Ez alapján bevezethetnénk olyan rendszert hogy a jövedelmed jelentös részét nekem adod mert az nekem jó lenne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!