1/11 anonim válasza:
Reakciós szemléletűek, a Fidesz pedig visszahozza nekik a múltat.
2/11 anonim válasza:
Mert ők a szocializmusban nőttek fel,és a fidesz ezt az életérzést adja meg nekik.
Dolgozz látástól mikulásig,cserében mi majd megvédünk a migránsoktól.
3/11 anonim válasza:
Akiket ismerek mind utalja a fideszt es minel idosebb annal inkabb.
4/11 anonim válasza:
Mert a Fidesz kommunikációja nosztalgikus, retro.
Mondjuk a fideszes kommunikációnak van ilyen terméke is, mint ez a két úriember:
El akarják hitetni (és ez elég vicces próbálkozás a részükről), hogy létezik az a társadalmi csoport, akik fiatal alter fickók a telepről, akik graffitiznek, meg eltolnak egy spanglit, majd ontják magukból a kőkemény habonyizmust.
5/11 anonim válasza:
Mindenki ennyire fideszes. A nyuggerek kicsit kevésbé, mint a középkorúak, mert köztük még viszonylag sok a komcsi is.
6/11 anonim válasza:
Én nyugdíjas vagyok, de nem vagyok Fideszes. Igaz, más pártot sem kedvelek. A Fidesz még véletlenül sem hasonlít a Kádár- rendszerre. Inkább Horthyéra.
7/11 Koplárovics Béci válasza:
Mer' imádják a Ferit.
8/11 anonim válasza:
#5 már hgy lenne kevesebb a komcsi az időseknél mint a középkorúaknál? Ezt gondold át elvtárs...
9/11 anonim válasza:
Nem láttál még MSZP-s / DK-s eseményt..
10/11 anonim válasza:
#6 külsőségekben igen. Lényegében viszont a kádár, és rákosi rendszer keveréke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!