A fideszesek hazafiak?
Figyelt kérdés
2020. febr. 3. 13:58
1/18 anonim válasza:
Szerintem igen. Kimennek a hazai focimeccsekre, nemzeti színű lobogóval. Győzelem esetén utána vonulnak utcákon át. Mindíg drukkolnak a hazaiaknak minden sportban, nem úgy mint Farkasházi pl...
2/18 anonim válasza:
Ennek a kérdésnek semmi értelme.
A madarak pingvinek?
4/18 anonim válasza:
Nem hinném, ők a nemzet legnagyobb széthúzói.
5/18 árokpart válasza:
Miért provokálod az embereket kérdező? Szerinted az hazafi pl itt az egyik kérdésnél megmutatkozott akik szinte kárörvendenek, hogy egy munkanélküli ember nem tudja fizetni az eü járulékát és helyeslik is, hogy akinek nincsen jövedelme mégis fizessen. Ha ilyen még csak ismerősöm is lenne szóba nem állnék vele, nemhogy hazafinak gondolnám.
7/18 árokpart válasza:
Láttam 0-ra lepontoztam. Na el is hagyom örökre ezt a fórumot, úgy látszik ez szintén a Fidesz propagandaszócsöve.
9/18 Koplárovics Béci válasza:
Ezek a fideszes fiak mehetnének már haza.
10/18 anonim válasza:
@árokpart
Attól jobban érzed magad, hogy mindenkit le feideszesezel, mert nem osztják a világról a hagymázas fantáziáidat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!