A fidesz mikor tesz már lépéseket a korona vírus miatt?
Attól, hogy valaki kínai és éppen onnan jön még nem biztos, hogy vírushordozó.
Ez a koronavírus kábé akkora hiszti mint pár éve a H1N1 volt. Halkan jegyzem meg kedves kérdező, hogy 2019-ben Magyarországon többen haltak meg az influenza miatt mint eddig a világon összesen a korona vírus miatt.
Persze ezzel nem hiszem, hogy meggyőztelek így csak azt tudom javasolni, hogy RETTEGJ!
Ami még hülyeség az ötletedben, hogy mi van akkor, ha egy kínai elöször Ausztriába megy és onnan jön MO-ra?
Másrészt ha valamelyik nem Kínából jön egyenesen, akkor honnan tudhatnád, hogy mikor jött el onnan?
Harmadszor meg az ázsiai kiézetü emberek jó része nem kínai.
Tudod van egy olyan izé hogy útlevél amibe belepecsételnek így nyomon követhető hogy mikor honnan hova ment.
Hm, én az elsö hírek óta (amik kb ilyen címekkel jelentek meg: Gyilkos vírus pusztít Kínában, már 14 áldozatról tudnak) hisztériakeltésnek tartom az egészet.
A 2017-es influenza elég durva volt, megnéztem havi bontàsban a halàlozàsokat: 3000-rel ugrott az előző évhez. Ez nem a 1.5 milliárdos Kína, hanem a kis Magyarország, és nem gyilkos, világpusztító vírus, hanem egyszerű influenza.
Tett már lépéseket.
Megfélemlíti a népet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!