Ha Indiát is eléri a koronavirus akkor mekkora pusztítást végez?
"Az ottani egészségügyi és higéniai körülmények a béka feneke alatt vannak."
Éppen ezért lehet, hogy a vírus nem fog majd rajtuk. A immunrendszerük nagyon edzett a mostoha körülmények miatt.
Épeszű európai ember ott, egy pohár vizet sem iszik meg!
Egy indiainak tudod mennyire toppon van az immunrendszere ?
Ott rotthadó halottas férges vízből isznak minden nap, mert az szent. Belemosakodnak és a foguk is abba mossák. A víz törli ki a popsijuk is....
Csoda, hogy nem alakultak ki még náluk valami durva mutációk. :D
India?
India népsűrűsége 450fő/km2
Banglades 1.267fő/km2 (a főváros Dakka népsűrűsége 43.797 fő/km2).
Gusztustalan emberek az indiaiak. Én sajnos két indiaival élek egy házban Angliában. Az egyik egy orvos! És egyikük sem mos kezet wc-használat után! Ha nem a saját szememmel látnám, nem hinném el, hogy egy orvos ilyet csinál.
A fürdőszobában csak az én szappanom van kitéve, és tudom, hogy nem használják, mert nem folyékony szappan, hanem szilárd, így meg tudom állapítani, ha valaki használta. Leöblíti ugyan a kezét az orvos vízzel wc-zés után, megnyitja pár másodpercig a csapot, de ennek mi értelme? Szappant is kéne használnia. Szerencsére elköltözik áprilisban, de a másik idióta úgy néz ki, hogy marad. Korábban is volt már indiai lakótársam, az sem mosott kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!