Ti is szurkoltok ma az ukrán Dnipro futballcsapatnak, hogy felül tudjon kerekedni azon, hogy a barbár orosz horda milyen pusztítást végzett a hazájukban?
Figyelt kérdés
Európa liga döntőt játszanak a Sevilla ellen. A meccseiket sem tudták otthon játszani, de az utolsó pillanatig tigrisként küzdöttek és ezzel megmutatták, hogy Ukrajnát nem lehet megfélemlíteni semmilyen körülmények között!2015. máj. 27. 15:44
1/5 anonim válasza:
Te már nagyon idekevered a politikát,nem is értem miért.
Több politikát érzek a kérdésedben,mint maga a sport iránti szereteted.
Egyébként,igen a Dnipro-nak szurkolok az első félidőben,hogy vezessen,majd szerintem a Sevilla legyőzi a másodikban,így címvédés lesz,amire még nem volt példa.
Meg is fogadtam Tippmixen,szép összeg várható :)
2/5 anonim válasza:
Ha nem egy ordas nagy duplales-góllal egyenlítettek volna Nápolyban, akkor még lehetne is szurkolni nekik, de a Sevilla is kellően szimpatikus csapat, inkább megérdemlik a kupagyőzelmet és a BL-t.
Amúgy a fsznk kell belekeverned ebbe is a ruszkikat...
3/5 anonim válasza:
Frankó döntő, a Sevilla jobb volt. De hatalmas gratula a Dnyipronak is a remek helytállásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!