Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Adókedvezmény. Jár e ha igen...

Pisti csak kérdése:

Adókedvezmény. Jár e ha igen hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy mi tavaly júliusba magunkhoz vettük az öcsémet(gyámügyileg). Rá kérhetjük az adókedvezményt?

Édesanyánk nem vette igénybe rá már márciustól azt mondta ha tudom kérjem ki rá ez lehetséges? Még nincs hozzánk bejelentkezve nyilván már folyamatba van csak nem olyan egyszerű a sztori..jóvőhéten megyek intézni, csak akkortól kérhetem amikor be lett hozzánk jelentve és igényeltem rá a családit vagy pl mióta nálunk van vagy mikor édesanyám nem vette rá igénybe? Köszi a válaszokat!

2020. febr. 1. 00:06
 1/1 anonim ***** válasza:

Én azt mondtam volna, hogy kérd minél hosszabb időszakra, az a biztos - aztán vagy megkapod, vagy nem, veszítenivalód nincs.

Sikerült elintézni? Csak hogy mások hadd tanuljanak belőle.

2020. márc. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!