Nem az a baj ezzel a "Niedermüller beszéddel ", hogy
valaki kimondta azt, amit sokan eddig csak gondoltak?
" Senkit se erdekel a másság. De provokáció nem kell"
Nektek már a létezés is provokáció.
Erről beszéltem,a felsőbbrendűség érzés.
Azt hiszed,amit te megtehetsz,azt másoknak nem lehet.
Attól,mert a többséghez tartozol,nem vagy felsőbbrendű.
2020. jan. 31. 15:37
Az baj, hogy Niedermüller egy szűk látókörű dogmás kultúr-balos.
2020. jan. 31. 15:46
13/32 A kérdező kommentje:
Hát az biztos, hogy Bayer nem tudja elfogadni a másságot.Az is a baj, hogy ez az egész nagyon megosztó tud lenni a társadalmunkban, s nem erősíti a nemzeti összetartozást sem, bármennyire azt gondolják Orbánék. Személy szerint engem nem bántottak meg ezzel, én nem vettem magamra. Ez butaság.
Lényegében akkor a fideszesek vagy a "rasszisták" is azt mondják ki amit gondolnak a hasonló esetekben?
Nos igen, látszik ebből is, hogy nem vagytok lángelmék a dk-nál.
2020. jan. 31. 16:33
Niedermuller idióta módon mondta amit mondani akart. Azt akarta mondani hogy ha a Fidesz háttere mögé néz valaki alaposan akkor nem lát mást mint olyan embereket akik arra büszkék hogy hetero, fehérek, férfiak és ez az egész érdemuk az életben. Így máshogy hangzott volna. Ezzel csak tálcán kínálta a lehetőséget a Fidesznek a szarkavarásra.
2020. jan. 31. 17:40
A fideszben vannak cigányok és zsidók is,tehát az rossz kimentő duma hogy a fideszre mondta.
2020. jan. 31. 17:43
Elég baj hogy sokan ezt gondolják. És ezek a nagy rasszista ellenes, antinacionalisták, akik a saját fajuk ellen keltenek gyűlöletet. Ez nem szimplán rasszizmus, hanem a rasszizmus egyik legudorítóbb és gyomorforgatóbb formája, rosszabb mint a hazaárulás. Az ilyeneket ki kellene vetni a társadalomból, nem azért mert nacionalisták vagy rasszisták vagyunk, hanem mert nem engedhetjük meg hogy ilyen mocskok szenyezzék a társadalmunk. Szerintem Magyarország egy multikulturális ország, ahol mindenki szabadon megélheti a másságát. Élnek keresztények, zsidók, de még iszlám vallásúak is, és bizony békében többnyire. Csak az ilyen Niedermüllerek miatt, meg azok miatt akik nem tudnak különbséget tenni migránsok és menekültek között.
2020. jan. 31. 17:43
Nincs nekik bajuk ezzel, csak az, hogy ez hozott-e a konyhára vagy sem. Bár nem tudok liberális, fehérellenes, normalitásellenes gazemberek fejével gondolkodni.
2020. jan. 31. 17:50
„Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!” Igen, nekünk többieknek szerinte immár nem hazánk "e lángoktól ölelt kis ország"
- Bayer Zsolt
Ki is a magyarellenes?
2020. jan. 31. 17:53
"Ki is a magyarellenes?"
Az a magyar ellenes, aki annyira fél Bayer Zsoltól, hogy ilyen ócska kis Facebookra, más nevében kiírt szövegekkel próbálja lejáratni.
2020. jan. 31. 18:01
Kapcsolódó kérdések: