A magyar fiatalok közt mennyire népszerű Oroszország?
Donáth Anna kijelentette,hogy “A magyar fiatal ma már elfordul Oroszországtól és a nyugati értékeket tekinti magáénak”
Szerintem ez ostobaság,nekem szimpatikus hely Oroszország,sokkal jobban tetszik,mint a harsány,magamutogató,bulimániás USA,ahol fából èpítik a házakat és nincs kerítésük sem.
Na meg az oroszok kemény emberek
#30 Szerintem egyértelműen fogalmaztam és röviden is, tehát neked egyszerűbb lett volna értelmezned. Nem sikerült.
Akkor másképpen.
Bunkó voltál. Lényegtelen hogy mit akartál leírni mert nem arra reagáltam - nem foglalkoztam a tartalommal direkt - mert bunkó a stílusod. A megjegyzésem erről és kizárólag erről szól, hogy bunkó módon nyilvánultál meg és feleslegesen hosszan. Elég lett volna ha annyit írsz le hogy mindenki hülye, csak neked lehet igazad.
És ebben az esetben lényegtelen hogy amúgy veled értenék-e egyet vagy azzal akit leszóltál, nem erről írtam neked.
NE LEGYÉL TAHÓ! Ennyi.
a 73%-osnak teljesen igaza van, elképesztő, hogy milyen tájékozatlan emberek vannak (pl. a 27es).
Oroszország annyira király hely, hogy most pl. sorban esnek ki az ablakon a médiának nyilatkozó orosz orvosok, te lángész.
az meg nem tudom, miből gondolod, kedves 27es, h ne lenne annyi drogos vagy meleg (az egy külön vitát megérne, hogy a prolikat mi a bánatért zavarja ennyire a melegek létezése, tudom, tudom mindenhol csókolózó melegpárokat és pride felvonulásokat látnak) Oroszországban, mint nyugaton.
sztem költözz ki Oroszországba, próbáld ki, de most szólok, ha mondjuk 2-3 tetoválás van a karodon, esélyes, hogy össze fognak verni fél órán belül.
„Szóval ebből is látszik, hogy ott még jelent valamit a normális családi forma és nem azt hirdeti az állam,”
:D
hát hogyne, nem is magas a családon belüli erőszak és alkoholisták aránya, szépen békességben élnek otthon a családok, ja nem.
„Én csak nyugaton éltem, szóval arról tudok nyilatkozni”
igen, látszik is válaszodon, beszélgess el pár nyugatra költözött orosszal arról, hogy miért nem maradt Oroszországban.
Én azt tapasztalom, hogy a kortársaim (fiatalok) körében eléggé népszerű Oroszország. Én is érdeklődök az orosz kultúra, elsősorban a szépirodalma iránt, például Dosztojevszkij egy zseniális író, de hogy újabb írót említsek ott van például Ulickaja is. Mellesleg vannak olyanok még akikre felnézek és oroszok, például Jurij Gagarin vagy Alekszej Leonov.
Egyébként szerintem a kérdés szempontjából teljességgel irreleváns, hogy jó vagy rossz hely Oroszország, mivel ez csak közvetetten hat arra, hogy a fiatalok szeretik vagy sem, (mivel sokak számára a "jaj milyen kemények ezek az oroszok" elég az istenítéshez) szóval nem értem ezen mi értelme vitatkozni, ráadásul úgy, hogy szinte senki sem képes a középutat megtalálni, csak a két végletet. Nem, nem tagadom én se, hogy Oroszországnak megvannak a hibái, de közben a pozitív oldalai is, tekintve, hogy a világ nem fekete-fehér.
16L
Amúgy nekem az ország szépsége is tetszik. Persze ha az elmaradott kis falvakat nézzük, azokat engem sem vonzanak. De szerintem Moszkva és Szentpétervár a világ legszebb városai között van. Engem ez a 2 nagyon elkápráztat.
Linkelek pár videót, amit épp most találtam Moszkváról és Szentpétervárról:
https://www.youtube.com/watch?v=S_dfq9rFWAE
https://www.youtube.com/watch?v=THz94hA-vJQ
De Pétervár nekem mégjobban tetszik, főleg télen. Nézzétek milyen gyönyörű:
https://www.youtube.com/watch?v=xx0Os4sOquc
https://www.youtube.com/watch?v=8iSBVIHCRdc
Igen, amúgy ez még 1 dolog amit szeretek Oroszországban, hogy ott olyan szépek lehetnek a telek, gyakran van hó. Mondjuk én szeretem a hideget, szóvel érthető, hogy tetszik, hogy Oroszországban olyan hideg van télen. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!