Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar fiatalok közt mennyir...

A magyar fiatalok közt mennyire népszerű Oroszország?

Figyelt kérdés

Donáth Anna kijelentette,hogy “A magyar fiatal ma már elfordul Oroszországtól és a nyugati értékeket tekinti magáénak”

Szerintem ez ostobaság,nekem szimpatikus hely Oroszország,sokkal jobban tetszik,mint a harsány,magamutogató,bulimániás USA,ahol fából èpítik a házakat és nincs kerítésük sem.

Na meg az oroszok kemény emberek

2020. jan. 28. 21:25
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Az a bármelyik az Kazahsztán tökfej. Egy van csak.
2020. jan. 29. 23:03
 22/35 anonim ***** válasza:

#18 Látom nem sikerült megértened amit leírtam, akkor megpróbálom eccerűbben.

Kritizáltál másokat amiért félinformációkkal, torzításokkal alkotnak véleményt - majd te ugyanezt tetted. Nem egyszer hanem egymás után többször.

Semmi mást nem írtam le neked, mint hogy te ugyanazt csinálod amit másnak a szemére vetsz.

Ahhoz nem kell sehány ismerősömmel jönni, hogy véleményem legyen arról amit TE IDE ÍRTÁL. Szimplán tudok olvasni és értem is a szöveget.

2020. jan. 29. 23:08
 23/35 anonim ***** válasza:
41%

Hűűűűha, hát ez mennnnyire de nagyon fontos adat a világról. Fúúúúha, hát te mennyivel több hasznos ismeretet tudsz a világról.

Csak nem fejből vágod azt is hogy hány halastó van Novokujbisevszk és Krasznoarmejszkoje között?

Hó't érdektelen az összes ilyen -sztán végű ország. De most komolyan, mi volt az utolsó hír, amit arról az országról olvastál az utóbbi 2 évben?

Semmi. Lényegtelen, diktatórikus / fél diktatórikus random poszt szoci államok.

Ha nemn földrajztanár az ember akkor leszarja.

Ha fele annyi hír lenne ezekről az országokról, mint pl Izraelről, Törökországról, vagy az USA-ról, akkor talán érdekelt volna egyszer is hogy hol a búbánatban van.

2020. jan. 29. 23:09
 24/35 anonim ***** válasza:
22%
Én azért utána néztem és az adatok szerint a szegénységi ráta Németországban 16% környékén van és növekszik, míg Oroszországba 13% körül van és csökkenő pályán van, Egyesült Királyság kB 18%, Magyarországon még 13%,alatta a németnek egy kicsivel. És a csehek állnak a legjobban union belül, na ezt magyarázd meg, Oroszországba kisebb a szegénységi ráta, szerintem lehet magyarázni hogy miért nem vonzó, szerintem egyrészt a nyelv akadályozó tényező, mert oroszok nem nagyok beszélnek angolul kB 5% ahogy láttam, nyugaton meg a franciáknal is 30 ez a érték a németek 50 fölött. Az oroszt meg nem nagyon tanítják, Magyarországon a német, francia, spanyol megy inkább, de még a latint is tanítják, oroszt kevésbé, íme egy nyelvi akadály, másrészt a kereset, Oroszországba a fizetés ér többet, de nominalon a fizetés inkább, vagyis nem éri meg ott időszakosan megszedned magad és visszajonni mert ha a benzin ára is feleakkora mint Magyarországom persze hogy a fizetésnek is alacsonyabbnak kell lenni mert igy ér körbe a gazdasági körforgás. Meg egyébként is Oroszországba nehezebb kikoltozni, mint nyugatra, az talán nem jutott az eszetekbe? Nyugattal vannak összeköttetések, szabad átjárás, Oroszországba nehezebb eljutni.
2020. jan. 29. 23:13
 25/35 anonim ***** válasza:
23%
De amúgy magyarázd el nekem mi köze van egy ország kulturájáhóz a migráció és gazdaság? Én már leírtam hogy engem inkább a kulturális öröksége hat meg, egy szóval se jöttem olyannal hogy jó lenne ott élni, főleg Szibériába, ahol nincsenek utak jórészt, alig élnek ott, egy településen általában pár autó van mert drága fenntartani, mert ha leállitod akkor nehezen indul el, a vizet is autón át hozzák át meg az egyéb dolgokat, az iskolákba is kb 15 celsius fok a hőmérséklet, de elne mond már hogy nyugaton olyan szuper jól mennek a dolgok, lehet hogy jólét van, de állami szinten komoly deficites tételek vannak, csak leírok pár gazdasági tényt, Oroszországba az államadósság GDP arányában kb 8%, míg nyugaton rengeteg ország 100% fölötti, és ez növekszik, ebből az lesz hogy már képtelenek lesznek megbírkozni ezzel, mert ugyebár az államadósságnak van kamata is, de ha ez növekszik akkor az állam egyre több hitellel tudja fenntartani a jólétet, de ha már egy határt túllép mit kezdenek? Államcsőd vagy mi? egy kormány se szeret megszórító politikát folytatni a szavazatok miatt, éppen ezért hátrányos a demokratikus rendszer-e szempontból, mert nem merik keresztülvinni azt ami szükséges lenne helyette másokra hárítanak mindent.
2020. jan. 30. 10:14
 26/35 anonim válasza:
52%
Nem szívesen élnék Oroszországban... Van egy kedves Ruszki ismerösöm, lehet ki kell mentenem onnan valahogy ... Féltem szegényt nagyon is...
2020. jan. 31. 01:20
 27/35 anonim ***** válasza:
90%

Én is azok csoportjába tartozom, akiknek tetszik Oroszország. És élnek ott gazdagok bőven, de elsősorban a nagyvárosokba Moszkvába és Szentpéterváron főleg. Ott azért a többség viszonylag jól él. Nyilván az orosz falvakban nyomor van, és ott olyan mintha középkorban élnének az emberek, de nyilván nem költöznék azokra a részekre. De Moszkva és Szentpétervár lenyűgöz. És szigorúak az oroszok, de ott legalább nincs az a nyáladzás mint nyugaton. Ott nem éltetik a b*zikat, sőt ott még tartják azt, hogy az nem normális és természetellenes. Szóval ebből is látszik, hogy ott még jelent valamit a normális családi forma és nem azt hirdeti az állam, hogy "nyugodtan házasodjatok a saját nemetekkel és gyereket is vállaljatok" mert nyugaton ez folyik.

Oroszországban a neveltetés is más szerintem. Én csak nyugaton éltem, szóval arról tudok nyilatkozni. Itt már 12 évesen a d*gásról szól az élet a lányoknak. Itt erre nevelik őket, a suliban rendszeres a szexoktatás, úgy érzem minden erről szól ott. Oroszországba nem tudom elkézpelni, hogy a legtöbb csaj már 10 évesen pasizna, úgy hogy addigra már mindent tud a szexről. Ott szigorú a neveltetés, ezért nem hiszem, hogy erre nevelnék őket. Persze biztos vannak kivételek, de itt a fiatalok 90%-a e szerint él.

2020. ápr. 1. 18:52
 28/35 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó: Te idióta, szerinted a szoci időkben nem kúrt fűvel-fával a fiatalok többsége?

Komolyan, soha nem fogom megérteni azokat a nyomikat, akik azt hiszik, hogy ha valamiről nem beszélünk nyilvánosan, az nincs is.

Bizonyára oroszországban drogosok sincsenek, meg prostitúció sincs, meg családon belüli erőszak sincs, meg melegek sincsenek, hisz nem beszélnek róla...

Sőt, akkor már Észak-Korea a legf***szább hely a bolygón, hisz ott még a szót sem szabad leírni (nincs is mire, alig van internethozzáférése a lakosságnak, az is lokális internet, nem rendes globális).

Nyugaton pusztán annyira jöttek rá az emberek, hogy amit nem tudsz legyőzni, azt legalább tereld korlátok közé.

Amíg a segghülye ruszki fiatalnak fogalma nincs arról, hogy a vénájába döfött tűvel mekkora kockázatot vállal egy csoportos drogozás alkalmával, addig nyugaton mindenkinek van legalább erről fogalma, így érthető módon ha már droghoz nyúl az ember, azt körültekintőbben teszi.

Ugyanez van a szexuális FELVILÁGOSÍTÁSSAL is. Mert nem szexre nevelik a 12 évest te csökött idióta, henem felvilágosítják róla.

Lehet hogy neked, és nekem is evidens hogy a gumióvszer használata a terhesség elkerülésén túl még véd az STD-kkel szemben is, de baromi sok fiatal olyan ostobva szülők mellett nő fel, hogy egész egyszerűen nem tudják hogy miért fontos a gumióvszer.

És nehogy azt hidd hogy bárhol is képesek az emberek 100%-át úgy megtörni, beidomítani, hogy eltűnjön a szexre és a tudatmódosítókra való igény.

Egyébként ha nem egy ilyen nagydumás "éjjenek a ruszkik" féle keménygyerek lennél, akkor tudnád hogy pont a leginkább leszabályozott, leginkább korlátok közé zárt gyerekek tudnak a legjobban elzülleni.

Erről személyes tapasztalatom is van. A katolikus gimnáziumba ahová egy darabig jártam bőven több volt a droghasználó mint a szekuláris, jobbára ateista tanárokból álló gimimben. Sőt, a katkó gimiben még várandós diáklánnyal is találkoztam.

Na vajon mi lehet a jelenség mögötti pszichológia?

Elárulom: Ha valamit baromi erősen leszabályozol, tiltasz, akkor csak annak adsz utat hpgy fű alatt, kussban csinálják.

Semmilyen preventív hatása nincsen a szigorúságnak.

Olvass statisztikákat arról, hogy a szigorúan drogtilalmat fenntartó országokban mennyivel van kevesebb droghasználó állampolgár mint a dekriminalizálás párti vagy egyenesen legalizálás párti országokban/államokban.

A legjobb történelmi példa a tiltásosdi módszer csődjére az amerikai szesztilalom ideje.

Akkoriban egységesen minden alkoholos italra nagyon durva korlátozások vonatkoztak.

És mi lett a vége? Beindult a feketekereskedelem, és a nép körében egyre töményebb szeszek terjedtek el (akkoriban lett a whiskey-nek igazán nagy népszerűsége, az addigi sörös italkultúrához képest).

Csak valami belső elfojtásokból táplálkozó prüdérid vezérel arra, hogy ilyen dolgokon rugózzál.

Ha még a mezei szexuális felvilágosítás is szúrja a csőrödet, aminek annyi a lényege hogy ne tini mamákkal, meg STD-s kamaszokkal legyenek tele a kórházak, akkor benned valami nagyon félrecsúszott...

A hozzád hasonlóakból lesznek aztán olyan szülők (pláne ha lány gyerekkel áld meg az ég) akik aztán a 15 éves lányuknak akarnak első alkalommal " a fiúkról beszélni", közben a lányuk már mindent jobban tud a témáról mint a drága szülők.

Elképedek, hogy 30 évvel egy elnyomó, álprűd rendszer után, 2020-ban kelet-közép európa legközepén dívik ez a "inkább ne beszéljünk róla, addig se kell vele foglalkozni" mentalitás.

2020. ápr. 1. 19:16
 29/35 anonim ***** válasza:
91%
#28 Szépen bemutattad milyen tapló vagy. Neked nem tetszik valaki más véleménye és őt is leszólod meg minden mást is. Ezen kívül mi lett volna amit le akartál írni? Minek kellett ehhez ennyit gépelni?
2020. ápr. 1. 19:35
 30/35 anonim ***** válasza:
0%

Jaaa, hogy a stílusnál fennakadtál, és nem ment át a tartalom. Ok, sajnálom.

Bizonyára az a három idióta és ostoba szó az, ami meggátol egy 5-6 bekezdés hosszú válasz értelmezésében.

Amikor tartalmilag nem tudunk cáfolni, akkor a stílusba állunk bele. Szokásos...

2020. ápr. 1. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!