Mit szólnak Önök Niedermüller Péter polgármester úr fehérezős, keresztényeszős kirohanásához?
2020. jan. 28. 20:20
11/23 anonim válasza:
Ne mosdassátok az elvtársatokat, nagyon szánalmas! 😁
Más népekre célozva fordított esetben ti hőbörögnétek a legjobban.
Nap mint nap kimutatjátok a fogatok fehérjét, és akkor még csodálkoztok rajta, hogy a böszmétől és sleppjétől felfordul az ember gyomra. 🤔
12/23 anonim válasza:
#12 Mindig ezt hiszem én is. Aztán előállnak a következő éles elmével, a következő akciójukkal, mint most Niedermüller is tette és kiderül, hogy tudnak még lejjebb menni.
13/23 anonim válasza:
"Mosdassátok csak a barátaitokat. A mostani ellenzéknél, undorítóbb dologgal még, nem találkoztam."
Élén a demokratikusan kígyózó dákókkal.
14/23 anonim válasza:
Nekem csak annyi, hogy érdekes, amikor klímaért tüntetnek, akkor a jobboldal klímahisztizőknek, tüntikézőknek csúfolja őket és skandálják azt, hogy "miért nem dolgoznak ezek?" A mostani a tüntetés az persze igazi tüntetés lesz, hát szidta a fehér, heteró, keresztényeket, ez nem lesz tüntikézés se hisztizés. Egyébként nem azétt írom ezt, hogy bevédjem Niedermüllert, mivel a dk-t kártékony pártnak tartom, csak eszembe jutott ez a kettős mérce.
15/23 anonim válasza:
08:02: arról nem is beszélve, hogy Bayernél gyűlölködőbb, uszítóbb, rasszistább figura valószínűleg nincs is az országban.
16/23 anonim válasza:
Bayert tetteiért súlyos pénzbírsággal kéne büntetni és azt az összeget rászoruló embereknek odaadni, mert bűn amit csinál. Komolyan ő egy értelmiségi? Prolizik és közben ő áll proli szellemi szinten.
17/23 anonim válasza:
11:42: így van, és külön vicces a sztoriban, hogy ő a Niedermüller elleni tüntetés vezérszónoka.
18/23 anonim válasza:
Ha valaki ugyanezt mondta volna, csak a fehéreket kicserélte volna a cigányokra, muszlimokra, akkor abból világméretű botrány lett volna.
19/23 anonim válasza:
" 11:42: így van, és külön vicces a sztoriban, hogy ő a Niedermüller elleni tüntetés vezérszónoka."
Én azóta, hogy a farokmutogatós elvtársad akart tüntit szervezni a prostizós ellen semmin nem lepődök meg.
20/23 anonim válasza:
19:53: nekem aztán nem elvtársam, neked esetleg lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!