Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek nem akarnak...

A fideszesek nem akarnak változást? Nekik jó az ami most van?

Figyelt kérdés
Jó a mostani korrupt politika, gyengülő forint, ellenségeskedés mindenkivel?
2020. jan. 28. 15:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Igen, nem akarom megosztani a pénzem olyanokkal, akik nem hajlandóak annyit dolgozni érte, mint én.
2020. jan. 28. 19:30
 12/15 mindentudó99 ***** válasza:
75%
Az ellenzék sem akar változást. Nem mennek szavazni. Legutóbb Győrbe se. Akkor ezek szerint nekik is jó minden. Parlamenti választásokkor is rengetegen otthon maradnak pedig állítólag nagy az elégedetlenég. Tehát ők se akarnak változást ezek szerint.
2020. jan. 28. 19:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyik kutya másik eb.. Engem nem igazán érdekel a politika. Még szeptembert itt kihúzom, utána költözöm ki Németországba rokoni segítséggel. Utána felőlem Rákosit is feltámaszthatják és az ország élére állíthatják, az sem fog érdekelni, ha én már nem leszek itt.
2020. jan. 28. 20:31
 14/15 anonim ***** válasza:
27%
Az államcsőd jobb lett volna ahova az ellenzék egyik vezéralakja juttatott majdnem minket 2010 előtt?
2020. jan. 29. 16:25
 15/15 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó, mikor elolvastam a kérdést ugyan ez jutott eszembe, kár hogy megelőztél. De mindenekelőtt teljesen igazad van.
2020. jan. 30. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!