Miért mondják egyesek, hogy a Fidesz egy rákos daganat Magyarország testén?
Figyelt kérdés
Mikor mióta ők kormányoznak minden jobb lett.2020. jan. 27. 17:34
1/8 anonim válasza:
Én csak és kizárólag kettesekkel állok szóba, engem így nem érint az aggodalmad.
2/8 anonim válasza:
" mióta ők kormányoznak minden jobb lett."
Micsoda humora van valakinek. :-)
3/8 Silurus válasza:
Nekem is jobb lett az életem a Fidesz kormányzása alatt, de ezt nem nekik köszönhetem. A körülmények egyre szarabbak! Szerinted mi lett jobb az országban?
4/8 anonim válasza:
A felső tízezer mesterségesen növeli vagyonát.
Az alsó 70%-nak pedig egyre rosszabb.
Ezek az emberek most jól elvannak,az biztos,felélik Magyarország jövőjét,ugyanúgy,mint a szocializmusban.
5/8 Silurus válasza:
Látom nem mindenki ért egyet. Légy szíves írd le azt is, hogy mi lett jobb szerinted!
6/8 anonim válasza:
Én eddig csak azt hallottam, hogy a liberalizmus a fájóan sajgó rákos daganat a nemzet testén. :D
7/8 Silurus válasza:
Minden izmus az, a tapasztalatok szerint! Politika. Az őseink jól látták, hogy jobbról-balra kell olvasni!
8/8 anonim válasza:
"Én egy g*ci törpe vagyok
Magam után nyomort hagyok
Migránsozok reggel s este
Hülyére veszek minden embert
Ha a nép reám szavaz
Ellopok én mindent hamar
Én a beteg csúti törpe
Hazaváglak mindörökre
Lesz belőled nemzeti közmunkás
Éhen döglik majd az ország"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!