Mit szóltok hozzá, hogy sokan tüntetnek az 5G hálózat ellen?
Egyesek szerint rákkeltő, de erre nincs semmiylen tudományos bizonyíték, ráadásul a tüntetők szerint a Háttérhatalmi Sorosisták akarják ránk erőltetni az 5G hálózatot. Komolyan, ennél van még lejjebb?:D
Videó: [link]
Mindig szórakoztató látni hallani az olyan ellenzőket akik otthonukban mikrohullámút használnak,wifis telefonnal neteznek ,rádiót hallgatnak.
Ezek csak arra példa amilyen sugárzásról a mi használati eszközeink alapján tudunk.
Ne legyen 3G,ne építsenek antennákat mert rákosak leszünk(vagy a gyerekeink)...ha viszont nincsen lefedettség szalajkavő'gyben és a fészbúúkra nem tudja feltölteni a marha a fotóját akkor szidja a szolgáltatót.
Szerintem nincs abban semmi rossz dolog, hogy az emberek szkeptikusak egy új technológiával szemben. Szerintem is érdemes megvizsgálni az élettani hatásait a minket körülvevő technológiáknak, amiből az 5G az egyik.
A mobiltelefon rákkeltő kategóriába van sorolva a WHO által például, de nem azért mert bizonyított a rákkeltő hatása, hanem van rá gyanú, hogy okozhat rákos megbetegedést.
A probléma akkor van ha egy tök jó civil szerveződéshez hozzácsapódnak a rémhír terjesztők, a nyerészkedők, önjelölt szakértők vagy éppen politikusok akik esetleg a népszerűségért minden megtesznek. ( Ha 5Gt követelen a nép akkor ő is azt követelné ).
Ha szkeptikus akarnék lenni azt mondanám, hogy lehet sírni a magyarországi midband 5G miatt (3,5 - 6 GHz), de műholdas sugárzás és távközlés, valamint a mikrohullámú átvitel ennél sokkal magasabb frekvenciát is használ sok sok éve ( évtizede ).
Persze a hasonlat részemről sántít, mert ugye itt sok 5G antenna lesz és majd jól besugároz...igazából ez is féligazság. ( Budapest belvárosát 2 operátor egészen biztosan lefedte 5Gvel és nem kellett hozzá minden lámpaoszlophoz aktív antenna, elárulom a szám még csak nem is 2 számjegyű ).
Apropó, láttatok nyár óta csoportosoan döglött madarakat a Lánchíd, Margit-híd között a pesti oldalon? Hát vagy jól eltakarították őket...vagy nem is volt ilyen madárhullás amit az állítólagos Hágában volt ( nem is volt ott 5G bemutató hálózat szerintem ). Vagy például egy facebookos 5G ellenes oldalon egy csomóan rögtön fejfájásra és egyéb nyavalyákra panaszkodtak novembertől amikor az egyik szolgáltató bejelentette, hogy 5G-t szolgálat. Kár, hogy már az előtte lévő hónapokban is sugárázták az 5Gét , de addig semmit se éreztek, aztán hirtelen már csak a 5G védelemi amulett menti meg őket a bántalmaktól... ( Tényleg reklámoznak ilyesmit ezt nem én találtak mi ).
Remélem érthető volt a fenti eszmefuttatásom, arra akartam rávilágítani, hogy nagyon is hasznos szerintem egy egy civil kezdeményezés - akár az 5G vizsgálatára - de néhány hülyeség miatt teljesen elkomolytalondhat. (
.. és még nem is írtam le a gyíkember - Haarp - 3.világrend - 5G baromságokat ).
Jól teszik!
Szerencsére nekik még nem ment el az eszük, mint azoknak akik az 5G-t istenítik feleslegesen, amikor semmi szükségünk nincs rá és már épp elég káros sugárzás ér minket így is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!