Ellenzékiek, mit szóltok hozzá, hogy Szegeden lebukott Botka korrupciós hálóza?
Botkáék lefizették a bírót, hogy mentse fel a korrupciós partnerük cégét. Ez már korrupció a négyzeten?
"Hát még ha a többit is tudnád...tudod...sorosbérenc, migránssimogató, komcsi, libsi is vagyok..."
Hát te mondtad magadról :))))
Persze az írásaid ezt csak megerősítették....
Waff, szeretem a humorodat...:-)
Ismered Cyrano történetét?
Saját magát kigúnyolja ha kell, de mástól ezt zokon veszi....:-)
Egyébként ezzel a felsorolással a kedves jobboldali kommentelőknek szerettem volna könnyebbé tenni az életét...Ne kelljen feleslegesen törni a fejüket a nekem szánt sértéseken...tudod, az úttörő, ahol tud segít...
Egyébként abban meg tévedsz, hogy kommunista lennék...Sajnos ma az az általános álláspont, hogy aki nem szereti a Fidesz-t, az csak komcsi lehet...aki a szemükre veti a balfékséget, az csak az ellenségük lehet...
Tudod, én nyitott szemmel próbálom élni az életemet...
S cefetül bosszant, amikor hülyének néznek, akár a nagy politikusok, akár a hétköznapi emberek...
Amikor a személyes ismeretségi körömben látom, hogy egy ember KISZ-MSZMP-Kisgazdapárt-Fidesz útvonalat futott be...és látom azt is, hogy a korábbi életében hogyan élt és mennyire nem volt keresztény...na ilyenkor van hányingerem...s ugyanezt látom a nagy politikában...
Értelek Micimackó. Nekem meg attól van rossz érzésem hogy ha nem szidod habzószájjal, vérbe fordult szemekkel a kormányt akkor egyből természetesen fideszbérenc vagy, ne adjisten' valamelyik intézkedéssel egyet értesz, akkor csakis fizetett provokátor lehetsz, és a mocsokóbándikkatúraviktor az atyaúristened.
Ugye milyen érdekes dolog a görbetükör? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!