Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek, mit szóltok...

Ellenzékiek, mit szóltok hozzá, hogy Szegeden lebukott Botka korrupciós hálóza?

Figyelt kérdés

[link]

Botkáék lefizették a bírót, hogy mentse fel a korrupciós partnerük cégét. Ez már korrupció a négyzeten?

2020. jan. 25. 10:28
1 2 3 4 5
 41/45 Waff ***** válasza:
100%
Micimackó...veletek kommunistákkal mindig élmény szót vàltani ;)
2020. febr. 2. 20:13
 42/45 Micimacko67 ***** válasza:
55%
Waff, megkérdezhetem, hogy miért kommunistáztál le?
2020. febr. 3. 06:55
 43/45 Waff ***** válasza:
100%

"Hát még ha a többit is tudnád...tudod...sorosbérenc, migránssimogató, komcsi, libsi is vagyok..."

Hát te mondtad magadról :))))

Persze az írásaid ezt csak megerősítették....

2020. febr. 3. 13:26
 44/45 Micimacko67 ***** válasza:

Waff, szeretem a humorodat...:-)

Ismered Cyrano történetét?

Saját magát kigúnyolja ha kell, de mástól ezt zokon veszi....:-)

Egyébként ezzel a felsorolással a kedves jobboldali kommentelőknek szerettem volna könnyebbé tenni az életét...Ne kelljen feleslegesen törni a fejüket a nekem szánt sértéseken...tudod, az úttörő, ahol tud segít...

Egyébként abban meg tévedsz, hogy kommunista lennék...Sajnos ma az az általános álláspont, hogy aki nem szereti a Fidesz-t, az csak komcsi lehet...aki a szemükre veti a balfékséget, az csak az ellenségük lehet...

Tudod, én nyitott szemmel próbálom élni az életemet...

S cefetül bosszant, amikor hülyének néznek, akár a nagy politikusok, akár a hétköznapi emberek...

Amikor a személyes ismeretségi körömben látom, hogy egy ember KISZ-MSZMP-Kisgazdapárt-Fidesz útvonalat futott be...és látom azt is, hogy a korábbi életében hogyan élt és mennyire nem volt keresztény...na ilyenkor van hányingerem...s ugyanezt látom a nagy politikában...

2020. febr. 3. 13:46
 45/45 Waff ***** válasza:
100%

Értelek Micimackó. Nekem meg attól van rossz érzésem hogy ha nem szidod habzószájjal, vérbe fordult szemekkel a kormányt akkor egyből természetesen fideszbérenc vagy, ne adjisten' valamelyik intézkedéssel egyet értesz, akkor csakis fizetett provokátor lehetsz, és a mocsokóbándikkatúraviktor az atyaúristened.

Ugye milyen érdekes dolog a görbetükör? :)

2020. febr. 3. 15:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!