Ellenzékiek, mit szóltok hozzá, hogy Szegeden lebukott Botka korrupciós hálóza?
Botkáék lefizették a bírót, hogy mentse fel a korrupciós partnerük cégét. Ez már korrupció a négyzeten?
#9 vagyok.
Kérdező, hogy tudna a valóság fájni, amikor ugyanúgy nincs közöm egyik oldalhoz sem?
Az a baj, az Origo, Pesti Srácok és társai értelmezésében a "valóság" picit más, mint a tények. És ezt nem én mondom, hanem az a többszáz bírósági ítélet, amit ellenzéki politikusok nyertek meg a KESMA médiumok ellen, mert mindenféle hazugságot összehordtak róluk. Még olvasnám is ezeket a hírportálokat, ha nem hazudnának mindent összevissza.
Kérdező, mondanál valamit Simonkáról, Borkairól, Mengyiŕől, Fehér Petráról?
Meg arról is esetleg, hogy hány eljárás van folyamatban Botkával kapcsolatban? Kezetekben van a rendőrség és az ügyészség...nem tudtok semmit kezdeni vele...ótvar cikkekre hivatkozol te is...
Nulla a köbön vagy csak...
Tévedsz, a téma nem érdekel igazán...csak nem szeretem az idiótákat! Szeretem beleverni az orrukat a butaságaikba...
Te is butaságokat beszélsz...így egy kicsit szórakozom veled..
Tudod rossz a májam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!