A TI Soros-szervezet honnan "tudja", hogy itt mennyi a korrupció?
Reggel hallottam az Atv-n, hogy a Transzparenci International - ami nem mellesleg egy Soros szervezet - megállapította, hogy hazánk a legkorruptabb ország az EU-ban. Nem volt benne már az a hírekben, hogy ezt hogyan állapították meg. Milyen módszerekkel ? Gondolom ugyanúgy, ahogy a Sargentini jelentést is összeírták az ellenzéki pártokkal, akik mivel a kormány az ellenségük azt írkáltak bele amit nem szégyelltek.
Olyat mondtak még a híerekben, hogy Mészáros gazdagodása meg pályázatokat nyert el a család. Nem értem, hogy miért nem mindegy nekik vagy egyáltalán valakinek, hogy Mészáros nyert el egy pályázatot vagy több tízezer pályázatból nem tudom Tiborc nyert el egyet-kettőt.Amikor a Strabag nyert el minden pályázatot és mentek csődbe a magyar családok meg lettek öngyílkosok, akkor ugyanez a szervezet nem talált semmit törvénytelent. A ballib média szerint minden rendben volt.
A legtöbb Mészáros által elnyert pályázat nyílt. Mindenki megnézheti. Mindíg elvégzi a munkát, kifizeti rendesen az alkalmazottjait, rendesen, jogszerűen bánik a munkavállalóival, a pénzt itt költi el az országban pörgetve a gazdaságot. Nem lapátolja ki mint az MSZP-SZDSZ kormányok alatt összes közbeszerzést megnyerő multik.
Úgy érzem, hogy a liberális ELIT a kormányellenességet meglovagolva akarja rábírni az embereket, hogy több pénzt lophassanak ők maguk. Te hogy látod?
Írtak ki közbeszerzéseket lélegeztetőgépekre. A General Electric-et kizárták, és megvették egy csomagolócégtől (akik megveszik a terméket, és utána túlárazzák). Ebben neked mi a ráció?
Vagy abban, hogy Tiborcz Fényhozó István csak 2014-ben 3 milliárd forint értékben nyert el közbeszerzéseket. Ez 2000 nokiás doboznak felel meg. Ezzel nincs is baj, csak a közvilágítás még rosszabb lett, mint azelőtt volt.
Aztán ott van Mészáros. Egyszerű gázszerelő volt, most benne van a világ 2100 leggazdagabb embere között.
Nincs a korrupciónak mérési lehetősége, vélemények összesítése az egész.
A közbeszerzés világszerte a korrupció motorja, a SIEMENS ellen minden földrészen nyomoznak, pl.
Az USA-ban már csak 1/3 As közbeszerzés aránya, biztosabbnak látják az utólagos ellenőrzést.
Én is mindent a haverjaimmal oldanék meg, mert bennük bízok.
És nem számláznánk semmit túl.
"Írni,olvasni tanuljatok meg kis soros bérencek."
Amikor az érvek elfogynak, akkor jön az, hogy kössünk bele egy (jó eséllyel véletlen/elgépelt) helyesírási hibába. A te egyetlen mondatodban amúgy kettő is van. És akkor már figyelembe vettem azt, hogy Sorost nem tartod tulajdonnévnek, mert az a harmadik lenne. Megtalálod e kettőt? Vagy megkérdezed a központban mit írj? Esetleg hallgatsz? Hajrá, keress az én írásomban is helyesírási hibákat, mutasd meg vele, hogy mennyire hasznos tagja vagy a pártnak! Különben elmarad a krumpli!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!