Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A liberalisok szerint miért...

A liberalisok szerint miért bűn a pálinkafőzés?

Figyelt kérdés
Inkább iszok minden reggel pálinkát mert egészséges, az orvosom ajanlásával, mint drogos tűkön lépkedek.

2020. jan. 23. 15:21
1 2 3 4 5
 11/48 Micimacko67 ***** válasza:
0%

A magyar nyelvben ismerik a mondat végén a pontot illetve az elején a nagy betűt is. Te egyiket sem használtad...sőt még időnként a vesszőket is a tagolásnak megfelelő helyre teszik...

Egyes elvetemültek meg a ragokat is összehangolják a mondanivalójuk értelmével...

Szerencsére te nem vagy elvetemült...

2020. jan. 23. 16:03
 12/48 anonim ***** válasza:
30%
És ha te pálinkát főzöl akkor jobb lesz a droghelyzet? :D
2020. jan. 23. 16:05
 13/48 A kérdező kommentje:
Én azt hittem valamit komolyan nem értesz, és nem csak kioktatni akarsz, ez a legudorítóbb dolog a világon. Ha valamit nem ért az ember vagy nem tetszik neki akkor valamibe bele kell kötnie. Ha nem megy a szöveg vagy a mondanivaló értelmébe és tárgyába akkor a helyesírást vagy a kielytést kritizálja.
2020. jan. 23. 16:06
 14/48 A kérdező kommentje:
Nem, de akkor is inkább az utóbbi. Nem értem miért kell támadni a pálinkafőzőket, meg akik drog hejett néha isznak
2020. jan. 23. 16:07
 15/48 Micimacko67 ***** válasza:
19%

Ó te szegény...az az érzékeny lelked...

Akkor lettél volna ilyen érzékeny amikor ezt a kérdést feltetted!

Beleálltál egy idióta kérdéssel egy más politikai nézetet képviselő csoportba valami kósza gondolat alapján...szerintem te sem tudod, hogy miért!

Képzeld én liberális vagyok és szeretem a pálinkát, de nem vagyok olyan nyomorult, hogy reggel pálinkázzak ahogy te reklámoztad!

Egyébként meg menj el egy kis faluba és nézz szét! Hány drogost és hány alkoholistát találsz?

Nem véletlenül állunk az alkoholfogyasztás tekintetében a világ élmezőnyében...

2020. jan. 23. 16:16
 16/48 A kérdező kommentje:
Tudod ez az oldal elméletileg független. Még a címében sincs benne hogy liberális kérdések. Ha meg annyira riberális vagy akkor elfogadod a kritikát. Tagja vagyok én olyan csoportoknak is, amelyek nyíltan kormanyoártiak, de ott is tele vannak posztkomonista és liberális trollokal. Ezen az oldalon mindenki támadja azokat, akik reggel isznak pálinkát, vagy pálinkát főznek, vagy egyáltalán néha szeretnek inni mint minden normális ember. Ezeket elítélik, de ha valaki drogozik, azokat nem azt szabad. Sőt kegalizálni kellene. Szerintem nagyon nincs redjén hogy így gondolkodnak. Szerintem elég baj hogy mi állunk az alkoholfogyasztás tekintetében a világ élmezőnyében... Meglátszik itt is.
2020. jan. 23. 16:27
 17/48 Micimacko67 ***** válasza:

Nem, barátom...azokat támadják (kritizálják) akik butaságokat beszélnek, ahogy te is!

Tőlem annyi pálinkát iszol meg reggel amennyit akarsz és bírsz, de ha bepálinkázva balesetet okozol az utakon vagy a munkahelyeden, akkor a műanyag lakat rohadjon meg a cella ajtódon!

Amúgy meg a kritikát te sem bírod! Jeleztem, hogy a mondat fűzésed és a helyesírásod nem üti meg egy nyilvános fórum mércéjét (ált.iskola 6. osztály), egyből besértődtél...

2020. jan. 23. 16:36
 18/48 A kérdező kommentje:
Látszik hogy megint nem figyelsz oda. Vagy megint nem értesz valamit. Én egy szóval sem mondtam hogy bepálinkázva üljön be egy sportautóba és 180al repeszen az autópálya kózepén. Én az erkölcsös életmódba hiszek, egyesekkel ellentétben akik lusták még az övet is bekötni, meg a sok ""felesleges szabályt"" betartani, és aztán csodálkoznak hogy szétcsapja a fejüket egy fa. Egyébként magát a kritikát bírom, de én véleményt mondok a kritikusról is, azt jeleztem hogy undorító, hogy ha valamilyen témába belekezdünk valaki elkezd a hekyesírásról beszélgetni, jó hogy nem az elefántok párzásáról, csak hogy terelje a témát és tudjon mocskolódni.
2020. jan. 23. 16:41
 19/48 A kérdező kommentje:
A hajléktalanok is ennek az életmódnak lettek az áldozatai. Első sorban a pia, a drogok, és a kapzsiság. Ezzel pedig le is írunk egy életmódott, amit egyesek védenek
2020. jan. 23. 16:43
 20/48 anonim ***** válasza:
85%

Ez nem liberalizmus kérdése.

Vannak akik szerint az alkohol is drog => drogot márpedig nem kéne államilag támogatni.

Vannak, akik nem tartják méltányosnak, az adómentességét a dolognak => a közös teherviselésből márpedig mindenkinek, mindenhogy ki kéne vennie a részét.

És vannak, akik szerint ha az alkohol nem is drog, akkor sem ilyen irányba kéne terelni az embereket => ami gyümölcs lefőzhető pálinkának, az eladható a piacon is, a maradék pedig komposztnak jó.

És biztos vannak még más, akár egészségügyi szempontok is, csak azt akartam érzékeltetni, hogy ez biztos nem ideológia kérdése.

2020. jan. 23. 16:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!