Te Orbánnak vagy a Soros-szervezetek adsz igazat?
Van egy ilyen szavazás egyik TV-ben is. Elolvastam mindkét oldal lapjaiban az indokokat. Szerintem valóban nem megoldás az a szegregáció ellen, hogy kapnak egy valag pénzt munka nélkül és eközben pedig egyáltalán nem foglalkoznak a Soros-szervezetek azzal, hogy megoldják a problémát illetve hogy ne forduljon elő ilyen többet.
Véleményem szerint ha van egy probléma, akkor az okát kell orvosolni, nem fájdalomdíjként munka nélkül pénzelni a sérelmet elszenvedetteket.
Te gondolkodtál már azon, hogy egy probléma okát jobb megszüntetni vagy ha pénzbeli juttatást kapsz érte, de nem oldódik meg a baj akkor jobban érzed-e magad? Helyénvaló, hogy egy szuverén ország belügyeibe ennyire beleszóljon egy olyan hálózat, akiknek a vezetőjét senki sem választotta meg?
Rendpárti vagyok, mindig és mindenben.
A törvényeknek pedig a igazság szolgáltatásában kell működniük. Az régen baj, ha a törvények betűjét tartják be és nem a szellemét, mert akkor születnek a felszínes ítéletek, amik csak további problémákat szülnek.
13
Nem a kormány , és nem bírált bírósági ítéletet.
A kormányfő fejezte ki az álláspontját, hogy az igazságszolgáltatásnak igazságot kell szolgáltatnia és nem mást.
Én azt gondolom, hogy nem a (szegregált) kisebbségieknek kellene adni a kárpótlási pénzt, hanem
1. iskolákat kellene építeni, felújítani a szegregátumokban
2. komplex felzárkóztatási programot kellene kidolgozni pártfüggetlen szakértők segítségével
3. Ezekben az iskolákban dolgozó óvodapedagógusoknak, tanároknak, ott dolgozó szociólógusoknak, stb. dupla bért kellene fizetni ahhoz képest, mint amit pl. a XII. kerületben kapnak.
4. Ennek a programnak finanszírozását kormánytól függetlenül 20-30 évre biztosítani kellene
Akkor talán lehetne valami eredményt elérni a cigókkal.
Egyiknek sem!
1. Orbánnak azért nem, mert látjuk, milyen...
2. A Soros-szervezeteknek azért nem, mert a Fidesz kistestvérei. Ha Gyuri bácsi képes volt egy ilyen bandát támogatni, mint a Fidesz, akkor én eleve gyanakvással nézek a támogatottjaira!
Ha orbán viktorhoz hozzá tudott vágni két Soros-ösztöndíjat és a Fideszt támogatta éveken át, mégis honnan tudhatjuk, hogy akiket ma támogat, nem ugyanilyen galás, hazaáruló, korrupt, labanclelkű, ruszkibérenc, tolvaj, hazug banda valójában mint a Fidesz??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!