Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te Orbánnak vagy a Soros-szerv...

Te Orbánnak vagy a Soros-szervezetek adsz igazat?

Figyelt kérdés

Van egy ilyen szavazás egyik TV-ben is. Elolvastam mindkét oldal lapjaiban az indokokat. Szerintem valóban nem megoldás az a szegregáció ellen, hogy kapnak egy valag pénzt munka nélkül és eközben pedig egyáltalán nem foglalkoznak a Soros-szervezetek azzal, hogy megoldják a problémát illetve hogy ne forduljon elő ilyen többet.

Véleményem szerint ha van egy probléma, akkor az okát kell orvosolni, nem fájdalomdíjként munka nélkül pénzelni a sérelmet elszenvedetteket.

Te gondolkodtál már azon, hogy egy probléma okát jobb megszüntetni vagy ha pénzbeli juttatást kapsz érte, de nem oldódik meg a baj akkor jobban érzed-e magad? Helyénvaló, hogy egy szuverén ország belügyeibe ennyire beleszóljon egy olyan hálózat, akiknek a vezetőjét senki sem választotta meg?

2020. jan. 19. 15:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
57%

Rendpárti vagyok, mindig és mindenben.

A törvényeknek pedig a igazság szolgáltatásában kell működniük. Az régen baj, ha a törvények betűjét tartják be és nem a szellemét, mert akkor születnek a felszínes ítéletek, amik csak további problémákat szülnek.

2020. jan. 19. 16:08
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Egyiknek sem. Pláne mert nem most kezdődtek a problémák, és nem is egyedüli hely az országban.
2020. jan. 19. 16:19
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem meg pont nem a kormány feladata lenne a bírósági ítéletek bírálása, csak azért mert az ő szájízének nem tetszik a döntés. Jobboldali vagyok, de ebben igazat adok a baloldaliaknak: elképesztő az, hogy ha egy ítélet nekünk nem tetszik, azt nem hajtjuk végre. A bíróságoknak függetlennek kell lennie, teljesen mindegy, hogy kinek tetszik az ítélet és kinek nem. De visszakérdeznék: A bíróságok véletlenül nem a 2/3-os Fidesz többséggel áttolt törvényeket veszik figyelembe az ítélethozatalnál? A bírósági ítéletekről mindenkinek lehet véleménye, de könyörgöm. Ha nekünk az nem tetszik, ne vonjuk már bele mindenféle aktuálpolitikai konspirációkba.
2020. jan. 19. 17:04
 14/16 anonim ***** válasza:
81%

13

Nem a kormány , és nem bírált bírósági ítéletet.

A kormányfő fejezte ki az álláspontját, hogy az igazságszolgáltatásnak igazságot kell szolgáltatnia és nem mást.

2020. jan. 19. 17:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy nem a (szegregált) kisebbségieknek kellene adni a kárpótlási pénzt, hanem

1. iskolákat kellene építeni, felújítani a szegregátumokban

2. komplex felzárkóztatási programot kellene kidolgozni pártfüggetlen szakértők segítségével

3. Ezekben az iskolákban dolgozó óvodapedagógusoknak, tanároknak, ott dolgozó szociólógusoknak, stb. dupla bért kellene fizetni ahhoz képest, mint amit pl. a XII. kerületben kapnak.

4. Ennek a programnak finanszírozását kormánytól függetlenül 20-30 évre biztosítani kellene

Akkor talán lehetne valami eredményt elérni a cigókkal.

máj. 11. 14:08
 16/16 anonim ***** válasza:

Egyiknek sem!

1. Orbánnak azért nem, mert látjuk, milyen...

2. A Soros-szervezeteknek azért nem, mert a Fidesz kistestvérei. Ha Gyuri bácsi képes volt egy ilyen bandát támogatni, mint a Fidesz, akkor én eleve gyanakvással nézek a támogatottjaira!

Ha orbán viktorhoz hozzá tudott vágni két Soros-ösztöndíjat és a Fideszt támogatta éveken át, mégis honnan tudhatjuk, hogy akiket ma támogat, nem ugyanilyen galás, hazaáruló, korrupt, labanclelkű, ruszkibérenc, tolvaj, hazug banda valójában mint a Fidesz??????

júl. 11. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!