Ha Gyurcsány Ferenc vezeti majd az ellenzéki összefogást, vele megnyerheti az ellenzék az országgyűlési választásokat?
"Ehm, heló! Gyurcsányról szól a kérdés te tökkelütött idióta. Senki sem gúnyolódott a példaképeden"
Legjobb védekezés a támadás? :D
elnézést kérek hogy nem hozzád hasonló primitívséggel gondolkodok aki megszólja orbáneszkut mennyit lop az biztos elkurcsány rajongó.
Egyszer eltűnik ez a primitív réteg aki két tolvaj közt vacillál és ha kinyögte az ország a putyini hitelt még talán juthat valamire.
Amíg a hozzád hasonlók stagnálásban tartják a nemzetet addig itt nem lesz még románia szintje se nem hogy ausztria amiről a kedvenc kisztitkárod agitál.
"Viszont az elmúlt 12 évben reálisan osztottam, szoroztam, "
Hasonló matekzseninek tűnsz, mint az idióta prímszámos gazdád.
"
Amíg a hozzád hasonlók stagnálásban tartják a nemzetet addig itt nem lesz még románia szintje se nem hogy ausztria amiről a kedvenc kisztitkárod agitál."
A böszméd is kisz titkár volt de mindegy. Mellesleg nem vagyok fideszes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!