Miért lenne baj ha a tudomány, és a bíróságok a nemzet mellett lennének?
Hatalommegosztás van, a törvényhozás a kormány kezében, a bíróságok az ellenzék kezében. Mindkettőnek jut hatalom.
A tudománnyal kapcsolatban nem tudom, mire gondolsz, mert a matematika meg a természettudományok ugyanúgy működnek, akármit is gondol művelője a politikáról. Az MTA úgy érzi, támadják, több kutató is bizonytalannak érzi a helyzetét.
"mert olyan hogy független, olyan NINCS"
SZERINTED nincs. Mert te nem tudsz pártatlan lenni, csak valakit kell követned. Alacsony intelligenciára vall.
Nincs független tudomány? Mivan?
Jóó, akkor ezen logika alapján van fideszes tudomány és mondjuk liberális tudomány? A fidesz szerint a gravitáció csak 5 m/s² vagy mi?? A liberálisok szerint meg a tér és az idő nem tartozik össze?
Én világéletemben középszerű intelligenciával rendelkező egyénnek tartottam magam, bár néha bonyolultabb dolgokat is megértek... de ez? Ez rendesen kifogott rajtam. Kérdező, elmagyaráznád, hogy szerinted milyen a "nem független tudomány"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!