Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti kifizetnétek a gyöngyöspata...

Ti kifizetnétek a gyöngyöspatai romáknak a kártérítést?

Figyelt kérdés

Kérdésemet ez a cikk ihlette.

[link]

2020. jan. 16. 08:51
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem hatásvadász. Személy szerint én sem értek egyet vele, mert sajnos tanárként volt alkalmam a saját bőrömön tapasztalni, milyen határtalan tudásvágy jellemzi a nagy többségüket. Magam is azt gondolom, felnőttképzésre kellene fordítani azt a pénzt. Kíváncsi lennék, közülük hányan élnének a lehetőséggel.
2020. jan. 16. 09:55
 12/26 anonim ***** válasza:
40%
Sajnos igen 🤔🤔
2020. jan. 16. 09:57
 13/26 anonim ***** válasza:
18%

"Ez eléggé hatásvadász kérdés. Jogerős itélet van, azt teljesiteni kell."

Ez szerinted jelent bármit is Magyarországon?

2020. jan. 16. 09:59
 14/26 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező!

Ha te tényleg tanár vagy akkor tudhatnád, hogy ez nem nemzetiségi kérdés. A lumpen magyar/nem roma lakosság nagy része is ugyanilyen szinvonalon van sajnos.

2020. jan. 16. 10:04
 15/26 A kérdező kommentje:
Már nem tanítok (szerencsére), ne akarjatok nekem rosszat. Tanítottam! Lehet tagadni, de bizony van gond a romákkal. Most viszont kizárólag erre a kérdésre koncentráljunk. Valahogy én mindig azt tapasztaltam, hogy egy-két lumpen (legyen roma vagy nem roma) gyerek miatt épp a valóban tanulni akarók vannak hátrányban. Azt soha nem tapasztaltam, hogy egy jó tanuló, viselkedni tudó gyerek akadályozta volna a tanítást. Valahogy inkább azt láttam, hogy ezek a lumpen gyerekek és szüleik semmilyen együttműködésre nem hajlandók. Láttam én anno olyan cigány osztályt Hadházon, ahol első osztály végére a tanulók 80 %-a olvasott. Ezekben az osztályokban személyre szabottan oktattak, minden felszerelést megkaptak, a szülők együttműködőek voltak. (Megjegyzem ez 40 éve volt...)
2020. jan. 16. 10:40
 16/26 anonim ***** válasza:
26%

"Az az óriási probléma, hogy már a "kisegítő" osztályokat is betámadták"

Ennek ellenére is vállalhatóbbnak érzem ezt az utat, mint a bíróság intézmények megsértését politikai alapon. A kisegítő osztályok témája legalább szakpolitikai kérdés lehetne, ez amit most csináltak az nem.

2020. jan. 16. 11:41
 17/26 anonim ***** válasza:
85%

https://www.youtube.com/watch?v=uEGLJ-T-t5U

Persze, totál megérdemlik, a videóban is látszik. (Irónia...)

Totál röhejes az egész. Ha valóban volt is tisztán származási alapon szegregáció, akkor is mindenki megértené, hogy ez miért történt. Pontosan mindenki tisztában van vele, milyen állapotok vannak egy olyan iskolában, ahol sok a cigány.

Mennétek oda tanárnak? Mennétek oda tanulni? Jó szívvel iratnátok oda a gyerekeiteket? Persze hogy nem. De egyébként meg is lett az egész hajcihő eredménye, gyakorlatilag az utolsó magyar gyereket is kivették az iskolából, szerintem a tanári kar nagy része is el fog menni, aztán marad pár balsorssal vert tanár egy valag cigánnyal...

2020. jan. 16. 12:38
 18/26 anonim ***** válasza:
23%
Igen, mert a bíróság megítélte. És ez független attól, hogy magánemberként egyetértek-e vele, vagy nem, egy jogállamban nem a miniszterelnök dönti el, hogy végrehajtják-e a bírósági ítéleteket, vagy nem, bármennyire is nem tetszik ez az agyhalott fideszeseknek. Nekik csak azt tanácsolom, hogy költözzenek Észak-Koreában, ott mindig az történik, amit az ország vezetője mond, és mindenki feltétlen engedelmeskedik neki, úgy látszik, ők erre vágynak.
2020. jan. 16. 13:24
 19/26 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem közkívánatra érvénytelenítsünk minden bírósági ítéletet hiszen minek bíróság amikor pár megmondó ember eldönti hogy szerintük mi az ami jogos.

A jogállamiság létét kérdőjelezitek meg és akarjátok semmibe venni.

Tegyük fel meglopnak téged, bírósági ítélet kártérítést kapsz a tolvajtól, aztán mégse mert pár civil közli a törvények rád nem vonatkoznak, ilyen alapon a tolvaj szabadon bocsájtása meg is történhet hiszen nem számít a jogerős ítélet igaz?

Minek vannak törvények? Jaaaa az egyiket figyelembe vesszük a másikat meg nem? Ki dönti el melyiket vegyük figyelembe?

2020. jan. 16. 15:51
 20/26 anonim ***** válasza:
57%

Ha rajtam múlna egy fillért sem kapnának!

Először mondjuk az osztályokban meg kellene tanulniuk úgy végigülni egy tanórát, hogy ne zavarják azt. Az, hogy ezek a delikvensek valami miatt pont közülük kerülnek ki valami oknál fogva az megint egy külön téma....

2020. jan. 16. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!