Ha ismét gyurcsány kerülne hatalomra, visszahozná a korrupciót amit a Fidesznek sikerült visszaszorítania 2010 óta?
Figyelt kérdés
2020. jan. 13. 22:01
1/7 anonim válasza:
Visszaszorítani?? Hová?? Talán kisajátítani, európai szinten nem beszélhetünk akkora korrupcióról mint itt, csak már jóval nagyobbak az összegek.
2/7 anonim válasza:
Visszaszórítani? Hol? Sztem inkább csak most éli fánykorát az uram bátyám rendszerrel együtt...
3/7 anonim válasza:
Hát ekkora hülyeséget sem olvastam már egy ideje
4/7 anonim válasza:
Barátom még egy ilyen szánalmas próbálkozás és mehetsz korrepetálásra a fidelitas troll képzésén. Ha meg ez volt a vizsgamunkád, akkor egyes. Fekete filctollal beírva.
Szedd már össze magad !
5/7 anonim válasza:
Te valami párhuzamos világban élsz, vagy csak sok füvet szívsz? A történelemben nem volt itt (de szerintem egész Európában sem) akkora korrupció mint jelenleg, gyakorlatilag az egész ország a korrupción alapul. Gyurcsány elég amatőr szinten űzte az ipart a jelenlegi brigádhoz képest.
6/7 Úgysetudodkivagyok válasza:
2020-ban már elvárandó egy fokkal agyafúrtabb trollkodás,mert ez így egy elég gyenge próbálkozás.
7/7 anonim válasza:
ilyenkor úgy nem ég a pofád, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!