Hogy-hogy mit szólnak? A tények mióta zavarják a fideszeseket?
2020. jan. 13. 17:18
2/20 anonim válasza:
Én nem vagyok fideszes, de azt szokták mondani, hogy a ballipsik minden piszlicsáré dologba belekötve perlik őket, ezért nyernek, bezzeg a jobboldaliak soha semmiért nem perelnek, hanem jó keresztény módjára odanyújtják a másik orcájukat is, és ezért nincs a 444-nek, Átlátszónak és a többi hazugsággyáros kamulapnak közel se annyi helyreigazítása.
Na persze. :D
2020. jan. 13. 17:21
3/20 anonim válasza:
Nem is az ő minimálbréje lett közismert ezek szerint?
2020. jan. 13. 17:24
4/20 anonim válasza:
Ilyenkor szokott az lenni, hogy egy fideszes se szólal meg, legfeljebb mellébeszélnek, visszamutogatnak, de véletlenül sem a konkrét kérdésre válaszolnak. :D
2020. jan. 13. 17:25
5/20 anonim válasza:
Fideszes vagyok, viszont a Lokál egy szennylap, kb a Blikk - Bors - Ripost szintje alatt van pár méterrel, így ezen nem csodálkozom. Viszont amit Gréczy Zsolt csinált, a pofám leszakadna a helyében, nemhogy bemenjek az ATV-be magyarázkodni. Az volt a legkínosabb, amikor kérdezte a műsorvezető, hogy ezeket a képeket hogy szerezhették meg mások, feltörték a fiókját vagy esetleg elküldte valakinek, erre a válasz: "Nem emlékszem, de nem is ez a lényeges". Könyörgöm, miért kell hazudni? Gerinctelenség mintapéldája.
2020. jan. 13. 17:26
6/20 anonim válasza:
Milyen érdekes, a dkp.hu-n még nincs frissitve a G1G önéletrajza. Pedig történt változás.
2020. jan. 13. 17:27
7/20 anonim válasza:
Nem mindegy hogy apró állításokért, relatív infók miatt nyer néhány perecskét miközben a perköltségek, ügyvédek óriási pénzeket emésztenek fel valószínűleg adófizetői pénzekből? :D
Bőven elég az róla hogy egy alapjáratú lúzer, aki 2 gyerekes öregapukaként küldözgeti a kis lőcsét mindenféle nőnek az interneten, talán nem véletlenül jött össze 32 kép. Eddig bort prédikált, miközben ugyanolyan tapló suttyó volt mindig akiket ekézett. :D Amíg olyan Gréczy, Vadai, Gyurcsány féle kiégett, csúnyán leszerepelt alakok vannak az élvonalban eléggé felejtős bármiféle kormányváltás, SAJNOS.
De legalább azóta Dákói szigor van a DK-nál!
2020. jan. 13. 17:28
8/20 anonim válasza:
És a bírósági ítéletek mindig a valóságot tükrözik, vagy csak egy döntésről van szó? Ti mindig jöttök azzal hogy a bíróság szava az szent, és sérthetetlen. De én már elvesztettem a hitem benne. Pontosan mert ilyen esetek történhetnek a magyar bíróságokon. Pedofilokat engednek haza, Szeviép ügyeket mentenek fel, tussolnak el.
2020. jan. 13. 17:30
9/20 anonim válasza:
"miközben a perköltségek, ügyvédek óriási pénzeket emésztenek fel valószínűleg adófizetői pénzekből?"
Perköltség a vesztes félt terheli. Mint az közismert.
2020. jan. 13. 17:31
10/20 anonim válasza:
Nekem is lenne hozzád egy kérdésem:
Hogy nyerhetnek baloldaliak pereket, az Orbán-diktatúrában? Hiszen közismert, hogy nincs jogállam, hogy a bíróságok nem függetlenek, Orbán pórázán lógnak, és csak azok nyerhetnek ma pert Magyarországon, akik tövig szopják az Orbánt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!