Az emberek miért nem foglalkoznak az utódaik jövőjével?
Én nem kívánok erről hosszan vitatkozni, én azt írtam hogy jelenleg kik azok akiktől félni kell. És ezek nem az itt jelenleg élő, és jelenlévő iszlám vallásúak, zsidók, vagy ami még van nem tudom, hanem a radikális európába tőbbségbe illegálisan özönlő migransokról, se határokat nem tisztelve, se a kultúránkat se a vallásunkat nem tisztelve. Azért még is csak ha valahova vendégségbe jössz, akkor illik viselkedni valahogy.
Tény hogy az arabok már akkor is kupeckodtak, de így jutottak el hozzánk az arab számok, amelyek csak a nevükben arabok, mi neveztük így elert tőlük vettük meg... Ezek tények, abban igazat adok hogy sok új dolgot adtak nekünk. De hazugság azt állítani, hogy levoltunk maradva, mivel a középkor alatt is virágzott a tudomány, az írás, a művek. Csak ez akkor egyházi fennhatóság alatt volt, de ezeknek az értéke is felbecsülhetetlen. Kereszténység nélkül, valószínűleg nem is terjedt volna el Európába az iskolák száma. Kereszténység volt az, aki az itteni barbár törzseket beemelte és tudást adott nekik, azzal kézenfogva hogy beemelte őket a hitbe.
Az irigység csak egy példa volt, meg mit csodálkozunk ezeken, ha igazak egyáltalán, ha a zsidóságot elakarták tüntetni sok helyen? Spanyolok űzték őket a korai újkorba, Mária Terézia tudtommal ki is akarta tiltani őket az országból. Ebből csak egy bosszúsorozatok láncolatát látni, hogy egymást hergeli fel a két oldal, Oroszországi pognomok vagy Magyarországon a tiszaeszlári per.
Engem azért érdekelnének források is amögött az írás mögött például, mert szakmai írásbeli anyagoknál az a minimum hogy a felhasznált forrásokat irodalomjegyzékbe minimum kivannak írva.
Teljesen mindegy,hogy ukránnal pótolod,ha a magyar gyerekgyártók krumpliért ugyanúgy megvehetőek,és kamatmentes hitelért.
Itt a gondolkodással van baj.
Nem kellene olyan pártra szavazni,aki a gyerekgyártás fejében ad minimális koncot,hogy majd a gyerekeidről és rólad is az összes bőrt lehúzzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!