Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz szavazók! Nem zavar...

Fidesz szavazók! Nem zavar titeket hogy ennyire katasztrofális az egészségügy?

Figyelt kérdés
Értem én hogy nem zavar hogy a gyerekeitek és unokáitok mind külföldre akarnak menni, de az hogy még a saját egészségetek sem számít az már tényleg több a soknál. Ti is kerülhettek egyszer kórházba, erre nem gondoltok?

2020. jan. 12. 05:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

"Semmi se zavarja őket.

Ha Mészáros Lőrinc holnapra a világ leggazdagabb embere lenne, akkor megmagyaráznák, hogy becsületesen keményen dolgozik."

Nyugtassátok magatokat ezzel ostoba ellenzékiek. Hülyének nézitek a Fideszeseket közben meg ti vagytok a hülyék. Olyan lazán összehozta ellenetek a Fidesz a 2/3 ot, hogy öröm volt nézni.

2020. jan. 12. 19:42
 12/14 readymix ***** válasza:
#3/11 Álmodj csak tovább...!
2020. jan. 13. 08:41
 13/14 readymix ***** válasza:
#5/12 Te is álmodj csak tovább...! A kimeszelést majd leosztják "jó pénzért" a csókos beárazóknak aztán max. ennyi. A Csutka kifestést ígért, ami már egy röhej. Ez kb. olyan, mintha én azt mondanám, hogy hű, milyen királycsávó vagyok, mert kivittem a szemetet. Aki ezeket beszopja, annak már tényleg baromi vastag a narancshályog a szemén. Sok ostoba szektás.
2020. jan. 13. 08:45
 14/14 anonim ***** válasza:

"Ha Mészáros Lőrinc holnapra a világ leggazdagabb embere lenne, akkor megmagyaráznák, hogy becsületesen keményen dolgozik"

Azért ne felejtsd el, hogy Ő Bill Gates-nél is okosabb. (mondta a tv-ben)

2020. jan. 15. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!