Mi a bizrosít€k rá, hogy Orbán után nem jönne egy másik?
Sokaktól hallom, hogy nélküle összeomlana a Fidesz, de miért? A fideszes vezérkarnak is érdeke, hogy megmaradjon a hatalmuk az országban, így biztos, hogy odaállítanának a helyére egy bábfigurát, akit megfelelő propagandával simán fel lehetne futtatni Harcos Nemzetmentő Hősnek, mint ahogy Viktor Viktorral is tették annak idején.
Én szerintem Orbán kiesésével még messze nem érne véget a sztori, mert ideológiailag igenis van igény arra, amit képviselnek.
Milyen ideológiáról hablatyolsz, kérdező?!
A pénz imádata, mindenkin átgázolva minél többet harácsolni!
Ez nem ideológia, ez a felkapaszkodott primitív műkeresztények lételeme.
Mit vársz ideológiát egy liberálisból illiberálissá, ateistából "kereszténnyé" vedlett hordától?
Én nem rajongok egyik politikusért sem! Szükséges rossz, amíg nem lesz olyan az emberiség tudásszintje, hogy belássa a tudás, az egészség, az életfenntartás a hatalom és nem a pénz.
Legszörnyűbb, hogy orbán és bandája nem a számára ellenzéki szavazókat, hanem a saját szavazóit hagyja cserben, vágja át. Aki régen nem hitt neki, most sem teszi, az csupán látja, hogy igaza volt. Ellenben, aki régen hitt benne, hogy orbán elhozza a Kánaánt, minden szép lesz, minden jó lesz, ha megválasszák, őket vágta át, vágja át. Nekik hazudik, őket hitegeti, ők csalódnak benne igazán.
A legtöbb politikus lop, csal, hazudik, ám az elmúlt 60-70 évben nem halottunk egy vezetés alatt sem milliárdos vagyonokról, nem volt olyan gazdag gázszerelője az országnak, aki lassan a világ 100 leggazdagabbjai közé került volna. Nem voltak politikus kormánypárti földesurak, akik a fél országos a nevükre íratták, még a tájvédelmi területeket is, nem költöztették be magukat a Budai várba, és nem a főnök hobbijára költötték a közvagyont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!