Baloldaliak! Mit kell tennem, hogy én is olyan gazdag legyek, mint a Gyurcsány?

"700 milliója maradt, a 2004-es 3,4 milliárdos vagyonához képest"
Ez a 700 millió csak az értékpapírjainak az értéke, ezenkívűl 100%-os tulajdonrészesedése van egy cégben + osztalék.
"ebből a vagyonból még a hülye is legalább 15 milliárdot tudott volna csinálni 16 év alatt, ha semmi mást nem csinál, csak követi a piaci trendet"
Alapból minek több? Vannak akik beérik kevesebbel, az egzisztenciájuk a családjával együtt egy életre megvan teremtve.
mondjuk hogy azt a közből privatizálta, és nem az apró klán magánvagyona kisfiam!
minek neki több? ezt mire fel kapta?

"mondjuk hogy azt a közből privatizálta, és nem az apró klán magánvagyona kisfiam!"
Nem értem mire fel kisfiamozol, ha te nem vagy tisztában azzal, hogy hogy kell normálisan megnézni egy vagyonnyilatkozatot. + szemmel láthatólag nem vagy tisztában az értékpapírokkal sem, ha szerinted azért van benne az Altus, mert az egy Zrt.
Ami még csak nem is igaz, mert Gyurcsány egy Kft-nek a tulajdonosa, hacsak másra nem gondoltál.
hol van 15 milliárdnyi közvagyon
erre válaszolj, ne a dobrevék talpát nyald

"erre válaszolj, ne a dobrevék talpát nyald"
Nem nyalom, csak válaszolok a kérdéseidre és kijívatom a tévedéseidet. Nyugodtan nézd vissza a válaszokat, egy szóval sem mondtam jót Gyurcsányról, csak elmondtam, hogy pontosan mekkora vagyona van, miből áll össze, és hogy valószínűleg nem is tervezi azt gyarapítani, máskülönben már megtette volna, mint bármelyik másik "hülye, aki követi a piaci trendeket".
"hol van 15 milliárdnyi közvagyon"
Nem tudom, valószínűleg elköltötték, szétosztották, elrejtették stb. Nekem pedig nem áll elegendő információ a rendelkezésre ahhoz, hogy elindítsak egy feljelentést, pláne pénzem ügyvédekre, hogy bármiben is rájuk húzzam a vizeslepedőt a bíróságon.
Egész pontosan mit vársz még tőlem ezekután?

Pedig, ha bü cselekmény van, akkor kötelező is a feljelentés.
A kérdésedre még az a válasz, hogy házasodj! De jól ám, neki is csak negyedikre sikerült.
De ez bejött nagyon.
ha valaki elsíbolja a saját vagyonát az nem bűncselekmény
csakhogy ennyi erővel az én apám vagy nagyapám is kaphatott volna biankóra gyárat üzemet

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!