Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy a...

Mit szóltok hozzá, hogy a nyíltan rasszista és antiszemita Siklósi Beatrix lett a Kossuth Rádió csatornaigazgatója?

Figyelt kérdés

[link]

A történet egyszerű: az eddigi főnök, Mucsányi Marianna lemondott, mivel a férje a Médiatanács tagja lett. Az MTVA, a közszolgálatiság csimborasszója erre ezt a szörnyeteget rakta a helyére. Ez a nő eddig az M5-öt vezette, az ő irányítása alatt több botrányos műsort is készítettek, volt olyan ami ellen még KORMÁNYPÁRTI politikusok is tiltakoztak. Korábban a vallási és nemzetiségi műsorok főszerkesztőjévé akarták kinevezni, de az egyházi vezetők tiltakozása miatt ez szerencsére nem valósult meg. Gyakran hangot ad rasszista-antiszemita eszméinek, emellett nyíltan fideszes és Orbán-rajongó. Mindezek ellenére ő lesz a nemzeti főrádió első embere. Addig, amíg ez a vén szemétláda cezeti, én egy másodpercig nem fogok Kossuth Rádiót hallgatni.

2020. jan. 7. 23:55
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
*vezeti
2020. jan. 7. 23:57
 2/29 anonim ***** válasza:
30%

Franciaországban meg egy nyíltan pedofíl diktál.

Ez még mindig jobb, a zsidóknak úgy is mindenki antiszemita.

Akkor nem mindegy?

2020. jan. 8. 00:11
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődtem. Ja, nem.
2020. jan. 8. 00:19
 4/29 mindentudó99 ***** válasza:
23%
Nem ismerem egy viccet idéztek tőle ami arról szólt hogy pl a cigányok nem dolgoznak. Ebbe mi rasszizmus?
2020. jan. 8. 01:40
 5/29 Molyember ***** válasza:
81%
Fideszes körökben a rasszizmus, antiszemitizmus pozitív dolog, és egy ilyen munkakörnél a fideszesség, Orbán-rajongás alapkövetelmény. Nincs ebben semmi meglepő. Ne felejtsd el, hogy ez az az ország, ahol Bayer Zsolt lovagkeresztet kapott...
2020. jan. 8. 04:28
 6/29 anonim ***** válasza:
37%
Nem ártana, ha igazak lennének a "vádak". Mert igény az volna rá..
2020. jan. 8. 05:25
 7/29 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező: most komolyan csak az a bajod, hogy elnök asszonyt antiszemitának tartod?
2020. jan. 8. 05:58
 8/29 anonim ***** válasza:
30%
Én már csak azt nem értem, hogy egy zsidó hogyan lehet antiszemita. (irónia) Ti meg nem láttok tovább az orrotok hegyénél.
2020. jan. 8. 06:11
 9/29 anonim ***** válasza:
17%

Bayer is közülük való.

Amolyan kiválasztott...

2020. jan. 8. 06:14
 10/29 anonim ***** válasza:
10%

Bekapcsoltam a Kossuth rádiót lelkesedve, aztán még egy Führer beszédet sem adtak le.. jó lenne egy kis változás.

Nekem vannak kételyeim Siklósi Beatrixel is. Ő izraelből is sokat tudósított, nem véletlenül..

2020. jan. 8. 06:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!