Mit szóltok hozzá, hogy a nyíltan rasszista és antiszemita Siklósi Beatrix lett a Kossuth Rádió csatornaigazgatója?
A történet egyszerű: az eddigi főnök, Mucsányi Marianna lemondott, mivel a férje a Médiatanács tagja lett. Az MTVA, a közszolgálatiság csimborasszója erre ezt a szörnyeteget rakta a helyére. Ez a nő eddig az M5-öt vezette, az ő irányítása alatt több botrányos műsort is készítettek, volt olyan ami ellen még KORMÁNYPÁRTI politikusok is tiltakoztak. Korábban a vallási és nemzetiségi műsorok főszerkesztőjévé akarták kinevezni, de az egyházi vezetők tiltakozása miatt ez szerencsére nem valósult meg. Gyakran hangot ad rasszista-antiszemita eszméinek, emellett nyíltan fideszes és Orbán-rajongó. Mindezek ellenére ő lesz a nemzeti főrádió első embere. Addig, amíg ez a vén szemétláda cezeti, én egy másodpercig nem fogok Kossuth Rádiót hallgatni.
Franciaországban meg egy nyíltan pedofíl diktál.
Ez még mindig jobb, a zsidóknak úgy is mindenki antiszemita.
Akkor nem mindegy?
Bayer is közülük való.
Amolyan kiválasztott...
Bekapcsoltam a Kossuth rádiót lelkesedve, aztán még egy Führer beszédet sem adtak le.. jó lenne egy kis változás.
Nekem vannak kételyeim Siklósi Beatrixel is. Ő izraelből is sokat tudósított, nem véletlenül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!