Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Mit tennétek, ha...

Fideszesek! Mit tennétek, ha egy szeretett közeli hozzátartozótokról kiderülne hogy ellenzéki és utálja a fideszt?

Figyelt kérdés
2020. jan. 5. 22:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
71%

nem csinálnak belőle túl nagy titkot, anyám meggyőződéses "ellenzéki", de persze nem csinál semmit a saját jólétéért

közalkalmazott de azért napi 3 posztban retteg a kormánytól, hogy mekkora a diktatúra

2020. jan. 6. 08:40
 12/23 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha én lennék Fideszes és kiderülne hogy az egyik családtagom ellenzéki akkor nem ugatnám le a fejét ilyen miatt. Mert a politika annyit nem ér hogy emiatt szét essenek családi,baráti kapcsolatok. De ugyanez fordítva is. Nem csinálnák nagyobb ügyet belőle. Sőt semennyit. Miért kéne aljas férgek miatt szétesnie családoknak és baráti kapcsolatoknak? Mert legbelül az ellenzéki képviselők sem szentek,de ugyanez van a Fideszes képviselőkkel is.
2020. jan. 6. 08:50
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Megkérdezném tőle, hogy Soros György jól fizetett, hogy ócsárolja a kormànyt?
2020. jan. 6. 08:53
 14/23 anonim ***** válasza:
78%
Nem beszélnék vele a politikáról, mert tudom, hogy az ellenzékiek nem tolerálják a tőlük különböző véleményt általában.
2020. jan. 6. 09:05
 15/23 anonim ***** válasza:
83%

Az egyik unkámat vízbe fojtottam, mert hiába korbácsoltam hetekig az esztelen szélsőséges állatot, nem sikerült gyalázatos őrültségéből kigyógyítanom, azt mondta, a Karácsonyt lehet, hogy nem kellene karóba húzni.

A fiamat baltával sikerült jobb belátásra bírni és így közösen az anyámat is meg tudtuk kínozni, nála a spanyol csizma vált be, a tüzes fogókat még állta.

A szomszédot máglyán elégettük, de tudjátok vigyázni kell a rendre, ezért a bikacsök ott van a kezemben állandóan és ha kevés a lelkesedés, akkor kiosztok néhány csapást vaktában, meg a borotvaéles kétélű tőr is használatban van olykor, mert rend a lelke mindennek.

Reggel elmaradhatatlan jó program a Momentumköpködés, délben Szocigyalázás, uzsonnára eltorzult arcú, féktelen gyűlölködés a migránsok és vezérük, Soros ellen, este terítékre kerül a többi párt, a DK, meg a sok kicsi kis piszkos, mint az LMP, vagy a, hm, Rosszabbik.

Ilyesmit vártál?

Nesze!

:DD

2020. jan. 6. 09:41
 16/23 anonim ***** válasza:
73%
Mivel itt minden létező politikai formáció egy csapatban játszik, ezért mi a szeretett hozzátartozóimmal együtt szarunk mindegyikre! Az a szempont és cél, hogy ezektől a férgektől függetlenül is stabil megélhetése és anyagi biztonsága legyen a családnak. Felőllem tiborc, ráhel, orbán, gyurcsány, vagy a győr gyerek lesz is a király leszarom, mert függetlenítettem magam tőlük....
2020. jan. 6. 10:11
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok fideszes.

Normális családom van mindenki látja nem jó amit művel orbán.

Sajnálattal olvasom hogy a fideszes gyk olvasók diszkriminálják az ellenzéki családtagokat mert normálisabbak mint ő.

2020. jan. 6. 10:18
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

17# "...a fideszes gyk olvasók diszkriminálják az ellenzéki családtagokat mert normálisabbak mint ő."

Akkor itt most ki is a diszkriminatív? 🤔😁

2020. jan. 6. 10:39
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

"Sajnálattal olvasom hogy a fideszes gyk olvasók diszkriminálják az ellenzéki családtagokat mert normálisabbak mint ő."

drága jóságos dobrev klára fiatalsszony lesz a jó, unokám! arra kell szavazni!

2020. jan. 6. 11:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Vedd be a Cavintonodat nagypapi, mindent elfelejtesz, milyen volt a családja, meg úgy hazudik, mint a vízfolyás, még hogy európai bérek, hol élsz te?

Azt száz évvel korábban kellett volna elkezdeni.

2020. jan. 6. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!