Fideszesek! Mit tennétek, ha egy szeretett közeli hozzátartozótokról kiderülne hogy ellenzéki és utálja a fideszt?
nem csinálnak belőle túl nagy titkot, anyám meggyőződéses "ellenzéki", de persze nem csinál semmit a saját jólétéért
közalkalmazott de azért napi 3 posztban retteg a kormánytól, hogy mekkora a diktatúra
Az egyik unkámat vízbe fojtottam, mert hiába korbácsoltam hetekig az esztelen szélsőséges állatot, nem sikerült gyalázatos őrültségéből kigyógyítanom, azt mondta, a Karácsonyt lehet, hogy nem kellene karóba húzni.
A fiamat baltával sikerült jobb belátásra bírni és így közösen az anyámat is meg tudtuk kínozni, nála a spanyol csizma vált be, a tüzes fogókat még állta.
A szomszédot máglyán elégettük, de tudjátok vigyázni kell a rendre, ezért a bikacsök ott van a kezemben állandóan és ha kevés a lelkesedés, akkor kiosztok néhány csapást vaktában, meg a borotvaéles kétélű tőr is használatban van olykor, mert rend a lelke mindennek.
Reggel elmaradhatatlan jó program a Momentumköpködés, délben Szocigyalázás, uzsonnára eltorzult arcú, féktelen gyűlölködés a migránsok és vezérük, Soros ellen, este terítékre kerül a többi párt, a DK, meg a sok kicsi kis piszkos, mint az LMP, vagy a, hm, Rosszabbik.
Ilyesmit vártál?
Nesze!
:DD
Nem vagyok fideszes.
Normális családom van mindenki látja nem jó amit művel orbán.
Sajnálattal olvasom hogy a fideszes gyk olvasók diszkriminálják az ellenzéki családtagokat mert normálisabbak mint ő.
17# "...a fideszes gyk olvasók diszkriminálják az ellenzéki családtagokat mert normálisabbak mint ő."
Akkor itt most ki is a diszkriminatív? 🤔😁
"Sajnálattal olvasom hogy a fideszes gyk olvasók diszkriminálják az ellenzéki családtagokat mert normálisabbak mint ő."
drága jóságos dobrev klára fiatalsszony lesz a jó, unokám! arra kell szavazni!
Vedd be a Cavintonodat nagypapi, mindent elfelejtesz, milyen volt a családja, meg úgy hazudik, mint a vízfolyás, még hogy európai bérek, hol élsz te?
Azt száz évvel korábban kellett volna elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!