Gyurcsány miért nem megy Szíriába és YouTube vidózik,
meg főz szegény migráncsokra?
21/30 A kérdező kommentje:
És miért nincs ípara? Mert a Gyurcsány meg a szocik eladták. A legstratégiaibb magyar üzletláncok is Orbán vette vissza az oroszoktól, mert Gyurcsány eladta. Amint hatalomra kerülnek a szocik, felélik az ország tartalékait, ezért szorult az ország 2006-óta megszorításokra, csak kölcsönökből gazdálkodtak. Fidesz pedig felvirágoztatta az országot, ami a nyitott piac nélkül nem ment volna. Így indult be a magyar ípar is, és innentől kezdve ahogy Orbán is mondta fordulat lesz, mivel az ország elért egy bizonyos szintet. Azokat a cégeket tamogatja, amelyek új innovációt hoznak! Érdekes, hogy Orbán stratégiája mindig beválik, mert ahogy a Németek lassulnak úgy mingykrsulunk.
22/30 A kérdező kommentje:
És egyébként pedig nem dőlne be a gazdaság a környezetvédelem miatt, csak nem lenne a családok támogatására pénz. Az ország pedig klíma mentes lesz csak egy kicsit később. Van annál égetőbb dolgunk is, ami előbb üt mint a klíma vészhelyzet.
Ugyan azokat ismétled. Előbb mondták el, hogy az országnak nincs jelentős ipara.
Egy kérdés. Hogyan qúrták el a Gyurcsányék jobban az országot, mint az Orbán, miközben náluk a válság alatt nem volt annyira gyenge a forint, mint ma az állítólagos nagy fejlődés alatt. Direkt elmondtam az egyik előző válaszomban, mert tudtam, hogy a 10 évvel ezelőtti xarságokkal fogsz jönni, de úgy látom nem vetted a lapot: ezek a visszaesések nem az előző, hanem a jelenlegi kormány alatt történtek. A környező EU - s országok a jelenlegi kormány alatt hagytak le minket, a forint a jelenlegi kormány alatt esett le. Továbbá azt sem vagy képes megérteni, hogy nem a Gyurcsány kormányt akarjuk vissza. Az, ha azt hiszed, hogy a jelenlegi ellenzék úgy ahogy van az megegyezik a 2006 - os Gyurcsány kormánnyal szintén azt bizonyítja, hogy - mindegy. Nem akarok alpáriba átmenni.
2020. jan. 6. 10:07
24/30 A kérdező kommentje:
Én nem ismétlem ugyanazt, kérlek olvasd el figyelmesen amit írok. Ha pedig annyira hasonló, vagy valamire ugyugy reagálok az azt jelenti, hogy az üti a másik véleményt, ami különben is csak terelés. Fideszneknfel kellett viragoztatni az országot, magyar ípar nincs, de eddig nem is volt pénz amiből be lehett volna indítani. Orbán tette redbe az országot, és a gazdasági mérlegeit. Vagyis tíz év alatt nem ment tőnkre, és léphetünk tovább. Én ezt mondtam összefoglalva eddig, a többi amit lefojtattok az mellébeszélés!!!!!!!!!
25/30 A kérdező kommentje:
Egyébként kérdésedre válaszolva, a régi kormányok az erősen tartott forintba, illetve a statisztikák kozmetikazásába buktak bele, mert be akarták vezetni az eurót. Csak felélték az országot, és az elqrasuk miatt 2006-ba brutális megszorítások voltak, előbb utóbb tönkre ment volna az ország. Ez megtörtént a válság kitörésével egyhuzamban, és könnyű volt ezt rafogni.
Üti a te véleményed az enyém :D ?
Ezt süketelésnek hívják. Minden eddigo pontodat megcáfolták konkrét példákkal. Látom ez magas neked, majd valaki, akinek van türelme folytatja.
2020. jan. 6. 18:49
27/30 A kérdező kommentje:
Nem cáfoltad. Épp ellenkezőleg. Ha fordítva nézzük, akkor te süketelsz, mert te is ugyanazt mondod. Szóval további jó ferdítést😘
2020. jan. 7. 13:46
29/30 A kérdező kommentje:
30/30 anonim válasza:
2021. febr. 21. 11:24
Kapcsolódó kérdések: