Ellenzékiek! Miért, milyen jövőért szavaztok az ellenzéki koalícióra azon kívül hogy le kell váltani a fideszt?
Az ellenzéki összefogásban egymással teljesen ellentétes dolgokat, célokat valló pártok álltak össze. Köztük van az MKKP, ami ingyen sörrel és örök élettel kampányolt, csirke jelmezes jelölttel. Nyilván nem azt várjátok hogy majd ez is megvalósul ha győz az összefogás.
Leírnátok nekem hogy mi az amit el akartok érni, milyen legyen az ország jövője, milyen döntések szülessenek ha sikerül a koalíciót kormányra juttatni?
A "demokrácia lesz" meg "megszűnik a korrupció" és hasonló dolgoktól kíméljetek! Olyanokra vagyok kíváncsi hogy mit képzeltek a gazdaságról, az ország uniós helyzetéről, migrációról és hasonlókról.
ma 21:35
Úgy gondolod hogy ezt az ellenzéki összefogás meg is valósítaná? Honnan feltételezed?
"demokrácia lesz" meg "megszűnik a korrupció" és hasonló dolgoktól kíméljetek!
Pont ezért szavazunk bárkire. Téged kérdező miért nem zavar a demokrácia leépítése és az intézményesített korrupció ?
A demokrácia van és nincs korrupció dolgokkal kímélj meg.
#13 Szóval nincs semmi neked sem amit fel tudnál hozni hogy az ellenzéki koalíció megcsinálná ha győzne. Értem.
Akkor minek írtál ide választ?
A legkártékonyabb dolog az országban, a fidesz (komcsik). A fejlődés gátjai aki visszafogják az országot, kiárusítják a külföldnek (most épp a szovjetúnió aka putyinisztánnak, de a felcsúti KISZ titkár bármikor bármire válthat, ha onnan több pénzt remél magának, és elvtársainak).
Korrupcióellenes döntéseket, és hatalomkortlátozó intézkedéseket szeretnék, közlekedési infrastruktúra fejlesztéseket (nem új tgv vonal áron gyök2 vonal felújítást mint lölőtől), egészségügy, oktatás, tehát a jövőnk alapozását, EU pénzek felhasználását fejlesztésekre, lopások helyett.
Az ellenzéki összefogásnak pont az a lényege, hogy leépüljön a NER, ezért szavazok rájuk. Jelenleg ott tart az ország, hogy ez az elsődleges szempont és majdnem mindegy, mi lesz utána.
Ha ez a probléma elhárult, onnantól lehet egyéb szempontokat figyelembe venni. Én pl. egy baloldali és zöld politikának örülnék.
Kérdező te sem válaszoltál.
Téged kérdező miért nem zavar a demokrácia leépítése és az intézményesített korrupció ?
"Az ellenzéki összefogásban egymással teljesen ellentétes dolgokat, célokat valló pártok álltak össze. Köztük van az MKKP"
Ez nem igaz, az MKKP nincs benne az ellenzéki összefogásban, a fővárosban több helyen el is indultak külön - ezzel a fidesz szekerét tolva egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!