Matolcsy György találta ki a 27 %-os áfát?
Állítólag karácsonyra mindenki kiköltekezett.
Ma,Őrs IKEA parkoláshoz kétfelől álltak az autók sorban a Füredin,madaras központok tele,autószalonokban leendő vásárlók nézelődtek az év 4.napján szombaton.
Én még emelnék rajta addig amíg hétvégén is vásárolgatni akarnak és követelik a vasárnapi nyitva tartást.
Azt nem kennyni kő,hanem fizetni kéne.
Ja hogy ahoz meg dógozni kellene.
Ez a játék ez ilyen.
0ft nak 36%-a 0ft
0ftnak 15%-a 0ft
hol a pénzem óóóórbán?
Ja, 12 körül, meg a letelepedési kötvény és a multik szektorális adóját is akkor vezették be. Kicsit éles volt helyzet, mert azt gondolták a pénzemberek, ha ők nem hiteleznek, akkora kormány megdől.
A 27 nem olyan világcsúcs, 5-6 Eu országban is 25%, 20 alatt meg alig van, de az a max mérték, sok kedvezményes termékkörnek kisebb. Most sikerült kiszámolnom, az átlag fogyasztásra 18 % körül van.
Jó adó, könnyen beszedhető, viszonylag igazságos is. Én mindig emelését javasoltam a nagyokosoknak, 40% mellett az egész SZJA katyvaszt el lehetne felejteni, azt meg kifizetné az a 8-10 millió külföldi is,akit ere fúj a szél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!