A Fidesz egyszer sem cáfolta, hogy krumplit osztottak volna a választások előtt. Akkor a fidesz-hívők miért gondolják ilyen biztosan, hogy nem igaz?
"szóval a felének a fele, mi?
Akkor mennyit is ér a dk-s fél millió szavazat vagy a momentumos 350 ezres? 8 meg 5%-kot? Mire is olyan nagy a te arcod? Erre?"
Kit érdekel a dk te buta elvtárs! Mikor fogod fel a csepnyi agyvizenyőddel hogy aki gyűlöli a fidesz lopását az nem dékás meg momentumos meg a rosseb tudja ki!
Olyan buta vagy fel se fogod amit írnak neked mert csak a pártközpontból adott dolgokat ctrl+c ctrl+v megy.
Többen szavaztak a fidesz ellen mint mellette? erre válaszolj Takács elvtárs!
Még a tényeket se vagy hajlandó kimondani csak vergődsz szokás szerint, hazudozol és gyurcsányozol meg dk zol ahelyett kimondanád hogy többen szavaztak ellene mint mellette.
Nézd vissza az ep választásokat soha nem érdekelte a Magyarokat, furcsa mód ilyenkor ep választásozol amúgy meg megállítanád brüsszelt XD
Önmagad karikatúrája vagy Takács elvtárs!
Tényleg nagyon szórakoztató ahogy erőlködsz, de akkor is hiábavaló.
A választásokon ugyanis nem valamely párt elleni szavazatok számítanak, hanem az, hogy hányan szavaztak mellette.
Bár már korábban is leírtam neked, megismétlem - ahogy kérted, hogy hányan szavaztak "ellene" vagyis nem rá arra a pártra. maradjunk az EP választásnál, mert ott lehetett külön szavazni a pártokra. A kedvedért úgy írom hogy ellenük szavaztak.
fidesz-kdnp ellen 47% szavazott
dk ellen 86% szavazott
momentum ellen 90% szavazott
mszp ellen 93% szavazott
jobbik ellen 94% szavazott
lmp ellen 98% szavazott
A kedvedért össze is adhatom, akkor a dk+momentum+mszp+jobbik+lmp ellen 53% szavazott.
És ha már hiányoltad, akkor ne kérd hiába, a 2018-as országgyűlési választásra is megcsinálom neked ugyanezt, most ráérek veled szórakozni. és a kedvedért csak a listás szavazatokat nézem.
fidesz-kdnp ellen 53% szavazott
dk ellen 94% szavazott
momentum ellen 93% szavazott
mszp ellen 88% szavazott
jobbik ellen 80% szavazott
lmp ellen 93% szavazott
mkkp ellen 98% szavazott
A jelenlegi moslék koalíció tagjait ha összeadom,a dk+momentum+mszp+jobbik+lmp+mkkp ellen 50% szavazott, 3% szavazat ment a többi indulóra.
Aztaaaaa, most mennyivel nagyobb is a felhatalmazása ezeknek a pártoknak hogy ők vezethessék az országot!
Ja, nem.
"Tényleg nagyon szórakoztató ahogy erőlködsz, de akkor is hiábavaló.
A választásokon ugyanis nem valamely párt elleni szavazatok számítanak, hanem az, hogy hányan szavaztak mellette."
Érdekes a felvetésed :D megint saját lábadat lőtted el mint a béna baka :D
Van "ellenzék" meg a "fidesz" amikor be kéne vallani hogy hazudsz feladod eme "elvedet" és egyből feldarabolod az általad hangoztatott "ellenzék" kifejezést :D
Tudod ezért nevetségesek a fideszesek mert "simulékonyak" mindig azt az elvet vallják ami a szekta érdeke.
Nem lehet veletek érdemben vitázni mert olyanok vagytok mint a malmozó kiskutya, rápisiltek a táblára, megeszitek a malomkorongot, szétrágjátok a táblát.....
Nagyon szívesen leüllnék veled Takács elvtárs egyszer beszélgetni de tudom gyáva lennél egy érdemi vitára :D
#25 Na most megfogtál, egy szót sem értek abból amit leírtál. Hogy micsoda és mi? Ha van ellenzék meg fidesz? Hol volt ilyenről szó? És mit akarsz vele?
Szerintem inkább nyugodj meg, vedd be a gyógyszered - vagy ha az a baj akkor inkább már ne vegyél be belőle többet és ne égesd magad tovább!
Ha valaki nem fideszes az neked ellenzéki igaz?
Ha ellenzéki akkor libsibolsisorosmigránsemútnyócév különböző kombókban igaz?
Akkor mit nem értesz?
Ha úgy áll érdekedbe akkor nem ugyan az az egész ellenzék ha meg úgy van érdekedbe akkor mindenki aki nem orbánt simogatja az elkurcsány hívő
Köszi nem kell gyógyszer nem járok Gráczba a "világszínvonalú" eü tehermentesítésére :)
Nem lehet veled vitatkozni mert az "elveid" képlékenyek
és az érdek diktálja őket, kitűnően szemléltetted azzal mikor mindig "ellenzéket" kiabálsz egy kalap alá véve mindenkit aki nem orbánt imádja utána meg részletesen kiírod "s ha már hiányoltad, akkor ne kérd hiába, a 2018-as országgyűlési választásra is megcsinálom neked ugyanezt, most ráérek veled szórakozni. és a kedvedért csak a listás szavazatokat nézem.
fidesz-kdnp ellen 53% szavazott
dk ellen 94% szavazott
momentum ellen 93% szavazott
mszp ellen 88% szavazott
jobbik ellen 80% szavazott
lmp ellen 93% szavazott
mkkp ellen 98% szavazott
A jelenlegi moslék koalíció tagjait ha összeadom,a dk+momentum+mszp+jobbik+lmp+mkkp ellen 50% szavazott, 3% szavazat ment a többi indulóra."
És a végén mosléknak nevezed őket egy mondatba megsimogatva az egyik golyódat a másikat meg satuba fogod :D
Nem véletlenül nevezik a fideszhívőket elvtelennek.
Borkai? :D hűdekeresztény? csalja az asszonyt, közpénzt lop, bekokózva persze mint Habony, de véditek őket mert mint a kisztitkár idejébe a párt az első :D Mindenek felett és minden áron :)
Megpróbáltam értelmezni amit leírtál, de a hiba tényleg a te készülékedben van. Azért teszek egy kísérletet. A fidesz kormányon van, ezt ugye érted. Akkor az is érthető, hogy aki nincs kormányon, az bizony ellenzékben van. remélem ez nem túl bonyolult így egyszerre.
Az ellenzéket mint egészet te szoktad egy kalap alá venni és állítod szembe a fideszszel - pontosan te jöttél azzal hogy hányan szavaztak a fidesz ellen, mert hogy nem szavaztak rá a fideszre.
Éppen ezzel nem értettem egyet korábban, ezért írtam le neked hogy nem erről szól a választás, nem ellene szavazunk valaminek, hanem rá és így nem lehet összevonni a szavazatokat - de te akartad így, hát így lett. Most meg ezzel van bajod?
Ahogy írtam is, az ellenzéki koalícióba CSAK azokat számoltam bele akik benne is vannak - ezért volt hogy írtam, hogy 3% mára szavazott. Ott van, keresd vissza!
Amúgy a moslék az szerintem egyértelmű szó. Ha összeöntesz kaviárt, madártejet, lazacot meg akármilyen extra szuper ételt és összekavarod, akkor is moslék lesz belőle ha külön-külön csúcsszuperek voltak. Márpedig most ez az ellenzéki koalíció még külön-külön sem szuper, összekutyulva meg aztán végleg.
Akarod még tovább folytatni? Szerintem inkább ne erőlködj tovább, menj aludni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!