Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz egyszer sem cáfolta,...

A Fidesz egyszer sem cáfolta, hogy krumplit osztottak volna a választások előtt. Akkor a fidesz-hívők miért gondolják ilyen biztosan, hogy nem igaz?

Figyelt kérdés

2020. jan. 4. 12:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
28%

"El tudjátok árulni, hogy a mondat melyik részéből szűrtétek ki, hogy én bármelyik pártot is támogatnám?"

Ha nem azt mondod hogy a közpénzen kokózó és prostizó Borkai egy karaktergyikosság áldozata a hűdekereszténység üldözésének mártírja akkor ellenzéki vagy és hazudsz nem tudtad?

Akkor most szólok, itt ha nincs a fidesz ánuszába a nyelved és bármilyen jogos kritikát tényekkel alátámasztva fogalmazol meg akkor "sorosmigránsemútnyócévkeresztényüldözőbalibsihazaárulóvagy"

2020. jan. 4. 13:45
 12/28 anonim ***** válasza:
42%

2-es!

A fidesznek nem szavazói vannak, hanem agymosottjai. Hála az égnek, hogy egyre kevesebben!

2020. jan. 4. 14:16
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

#12, ezt miből számolod?

Én se cáfoltam még, hogy krumplit osztok. E szerint osztok.

2020. jan. 4. 14:23
 14/28 anonim ***** válasza:
42%
A krumplikormány szavazójának lenni extra szégyen, de tagadni amiket nyíltan csinál az meg már fogyatékosságra vall.
2020. jan. 4. 14:36
 15/28 anonim ***** válasza:
22%

#10 Tudod van egy igen pontos mutatója annak, hogy VALÓJÁBAN hányan szavaznak a fideszre - ez a VÁLASZTÁS. És bármennyire is szeretnéd ezt másképpen hinni, a valóság bizony az, hogy nem régen, amikor konkrétan pártokra kellett szavazni, az EP választáson, az szavazásra hajlandó emberek 53%-a szavazott a fidesz-kdnp-re, a 3,47 millióbó 1,7 millióan.

Ha neked ez nem jelenti azt hogy ezek az emberek a fideszre szavaztak, akkor mégis mit mondasz a többi pártról? Mondjuk a DK-ról, ami a legsikeresebb ellenzéki párt volt azon a választáson, de így is csak 16%-t szerzett és csak 0,6 millióan szavaztak rájuk?

2020. jan. 4. 14:54
 16/28 anonim ***** válasza:
43%

Mint írtam már, van olyan ház ahol 300 vagy több ukrán van bejelentve 1 házba. Ezt miért nem vizsgálják ki??

Te el tudsz képzelni ilyet, hogy 1 földszintes kis házba 300an lakjanak??

[link]

[link]

[link]

[link]

Így nyer a fidesz választást. Van pár tízezer ilyen ember és ők fix szavazók, fidesz érdekeltségüek. Csak miattuk kell a könnyített határ ellenörzés, mert ők nagyon nem itt laknak, csak felveszik a magyar adófizetők pénzét és mennek vissza külföldre költeni. Ezért nincs nyugdíj emelés, mert az ilyenek miatt nincs rá pénz. Lehet ezek miatt lesz 70év a nyugdíj korhatár. Ezek miatt nem lesz már nekem és a gyerekeimnek se nyugdíja. Mert az ukránokat pénzekjük, ahelyett, hogy a magyarok nyugdíját növelnék, akik ide adóztak és itt is költik el, azokra az élelmiszerekre és egyéb árukra amikre megint csak adó van kivetve. Nem kellene pusztulásig dolgozni, hogy megéljük a nyugdíj korhatárt, sőt sokan nyugdíj után is dolgozni kényszerülnek. De ezekre van pénz. Pedig szerintem ez eléggé törvénytelen, de van ebből valami?? Ez is nyílt titok, de senkit nem kérnek számon miatta. Aki szerint ez jól van az tapsikolja tovább is a fideszt.

2020. jan. 4. 15:19
 17/28 anonim ***** válasza:
65%

"#10 Tudod van egy igen pontos mutatója annak, hogy VALÓJÁBAN hányan szavaznak a fideszre - ez a VÁLASZTÁS. És bármennyire is szeretnéd ezt másképpen hinni, a valóság bizony az, hogy nem régen, amikor konkrétan pártokra kellett szavazni, az EP választáson, az szavazásra hajlandó emberek 53%-a szavazott a fidesz-kdnp-re, a 3,47 millióbó 1,7 millióan."

Takács megint hazudsz :D

az az "53%" valójában is csak 51.48%

a választásra jogosultak 43% a jelent meg

Ez a felének a fele amit te többségnek emlegetsz :D megint sikerült hülyét csinálni magadból.

Mért nem az országgyűlési választást emlegeted? ahol a választók 70% a jelent meg és 47% szavazott a fideszedre 53% meg ellene így elég nyilvánvaló az ország többsége rühelli.....

Takács elvtárs ne mosdasd a kisztitkár kollegád már el lett mondva

2020. jan. 4. 15:54
 18/28 anonim ***** válasza:
27%

#17, matekozhatsz, amennyit akarsz, azt fogod fel végre, hogy itt nincsen számodra hely.

Lúúúzer.

2020. jan. 4. 16:19
 19/28 anonim ***** válasza:
29%

Szórakoztató a kényszeres kínlódásod.

Pont azért nem az országgyűlési választást hoztam fel, mert akkor meg jöttél volna azzal, hogy az már túl régen volt.

Szóval a felének a fele, mi?

Akkor mennyit is ér a dk-s fél millió szavazat vagy a momentumos 350 ezres? 8 meg 5%-kot? Mire is olyan nagy a te arcod? Erre?

Tényleg ennyire ki akarod röhögtetni magad állandóan?

2020. jan. 4. 16:38
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a kígyók ha matekozni kezdenek, mindig hülyét csinálnak magukból.
2020. jan. 4. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!