Ha valaki hungarista vagy magyar náci, akkor utálja a lengyeleket?
Nem igazán értem,hogy következik a kérdésed a történtekből,de a lengyelek nem nagyon szeretik a németeket.Mármint főleg azokat akik még mindig a szívükön viselik a 2. világháború alatt elszenvedett sérelmeket.
A hungarista(=magyar náci) pedig mindenkit utál aki kicsit is eltér gondolkodásban tőle és persze sosem fogná fel,hogy alapvetően saját magával van baja.
A magyar náci nem utál csak úgy más nemzeteket. Az eszme arról szól, hogy a magyar nép prioritást élvez más nemzetekkel szemben. Fontosabbak a magyarok, mint a bejövő kínaiak, négerek, arabok, törökök. A dolgozó magyar fontosabb, mint a léhűtő cigány.
Nincs ebben semmi utálat. Mint ahogy a szülő is a saját gyerekét helyezi előtérbe, úgy a hungarizmus a saját nemzetét.
Németeket és vele a nácikat nyilván a 2. Világháború miatt utalják a Lengyelek!
Magyar-Lengyel barátság évszázadokra nyúlik vissza, oly annyira, hogy annak ellenére, hogy egymás ellen voltunk a háborúban Magyarok bújtattak Lengyel zsidókat.
Egyébként ma már szerintem annyira nem erezhető ez a barátság, talán azért sem mert szlovákiá közénk ékelődött területileg. Legalábbis én egy időben fogadtam egy cégnél Lengyen kamionosokat de semmivel sem voltak barátibbak mint pl az Ukránok...
"Főleg a mai világban. A mai hungarista nem utál egyetlen nacionalistát, konzervatívot, vagy bármilyen más jobboldalit, ha az nem antifa."
Mondjuk, azért van egy kis ellentmondás ebben a "bölcs" gondolatban.
Pl. nagyon örülnek, ha a szomszédban nyer a szélsőjobb egy választáson, mert elvbarátok. De ha az a szélsőjobb, akik elvbarátok, elkezdik szapulni a magyarokat csupán hazaszeretetből, meg nyelvtörvényeket hoznak be, netán megvernek valakit, mert magyarul beszél, akkor már áll a bál. De azért simán kimennek nagymagyarországos autós matricával, zászlóval, és azt hiszik, hogy milyen jót tettek, aztán csak arra nem gondolnak, hogy ők visszajönnek, az ottani magyarok meg ott maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!