Csak szerintem élnénk kényelmesebben ha csak 7-8 millióak élnének az országban? Tulajdonképpen miért baj a természetes fogyás és a kivándorlás?
Nekem így is azaz érzésem van, hogy túl zsúfolt az ország, túl sokan vagyunk. Nem férünk el ennyien. Sokkal kényelmesebb lenne ha 1-2 millióval kevesebben élnénk itt. Csak egy a probléma ezzel, hogy túl sok a nyugdíjas, és nem lenne aki kitermelje nekik a nyugdíjat. Erre az lenne a megoldás, hogy felemeljük 75 évre a nyugdíjkorhatárt, és akkor jóval kevesebb öreget kell eltartanunk. Termelje meg szépen mindenki magának a megélhetését. Ha szalaggyárban, akkor szalaggyárban, de dolgozzanak az idősek is.
Ezzel a gondolatmenettel egyedül vagyok? Ezzel a gondolattal egyedül vagyok, egy ilyen mozgalomnak lenne jövője itthon? Hogy vállaljunk kevesebb gyereket, ne engedjünk be ukránokat akik katonaságot jönnek ide megúszni, valamint dolgozzon az idősebb korosztály is
Miért baj a fogyás?
Mert a szakképzett, vagy értelmiségi réteg mdgy ki, a cigó meg szaporodik.
A népesség jelentős csökkenésével, a nyugdíj veszélyeztetve lenne.
A dolgozó osztály termeli meg a nyugdílyt de ha a dolgozó osztály két harmada a nyugdílyas korosztálynak azt mindnkét csoport megsínyli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!