Aki fiatal és ellenzéki, az miért akar Magyarországon élni?
Én komolyan nem értem őket. Előttük van az egész élet, elmehetnének egy jobb országba is, ahol nem kellene elviselniük a Fideszt, amit annyira utálnak.
A Fidesz úgyse lesz leváltva. Én ismerek bőven fideszeseket személyesen is és általánosan elmondható róluk, hogy szent meggyőződésük, hogy a nagybetűs Igazság birtokában vannak és ha az ellenzék ki akarná ütni a kezükből a hatalmat, akkor készek lennének brutális eszközöket is bevetni, mert a Nemzeti Keresztény Magyarországot meg kell védeni a nyugati Soros-ármánykodás ellen, stb.
Mit akarnak ezek az ellenzéki fiatalok? Véres háborút akarnak vívni több százezer begőzölt, beteg ember ellen, akik mögött ott áll az egész magyar állam? Ennek így nem sok értelme van. El kell engedni Magyarországot és boldogan kell élni máshol.
Miért is ne lennének?
"Véres háborút akarnak vívni több százezer begőzölt, beteg ember ellen, akik mögött ott áll az egész magyar állam?"
Vedd be a gyógyszered, barátom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!