Elképzelhető hogy idén a fiatalok lesznek a fidesz főellenségei?
"#27 nem olyan rossz, csak lehetne jobb. Én jobban gazdasgodtam volna, ha a fidesz nem lop annyit tőlem. Képzeld, én a válságban is gazdagodtam, tehát a válság jó! Igaz? :D"
Ha ki tudod használni a válságot akkor neked az jó.
A NER alatt szocializálódott fiatalság mellett a másik fontos kihívás, amire a Fidesz láthatóan képtelen reflektálni, hogy a tabletezésen is felnövő alfa generáció (2010 után született generáció) idősebb tagjai már az iskolarendszerben vannak és a jelenlegi oktatási rendszer aztán semmilyen választ nem tud adni az ő geneárciók készségeire. Azt meg elképzelni sem lehet, hogy ezekből majdnam milyen munkaerő illetve milyen felnőtt emberek lesznek. Nyílván lesznek jók , rosszak, de mind az oktatási rendszer mind a munkaerőpiac képtelen alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. A Fidesz még mindig az 1970-es és 1980-as világában rekedtek meg, miközben azóta rengeteg minden megváltozott.
Ahogy ezt valaki itt a liberalizmus kapcsán egy másik kérdésben megválaszolta, a mesterséges intelligencia hatásával aztán sem ők, sem semelyik párt nem tud választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!