Elképzelhető hogy idén a fiatalok lesznek a fidesz főellenségei?
"A fidesz szavazók nagy részét nyugdíjasok alkotják, akik pedig szívből gyűlölik a fiatalokat ("ezek a mai fiatalok stb.)."
A Kádár rendszerben is ugyanezt mondták az akkori idősek, hogy "ezek a mai fiatalok". És azokból a fiatalokból lettek a mostani nyugdíjasok, akiknek minden vágyuk az, hogy újra olyan legyen minden mint Kádár idején volt, de jó nekik Orbánt éltetni is.
Eleve hülyeségből indulsz.
A fidesz-kdnp szövetségnek minden korcsoportban nagy a támogatottsága. A fiatalok körében is.
1-es: frázisokat pufogtatsz, nagyon nincs igazad!
Nekem már mindenem tele van ettől az ellenségeskedéstől, amit ez az agyhalott Orbán művel!
Szerintem nem a fiatalok ellen vannak a nyugdíjasok, egyszerűen csak az idős korból adódó dolgaik miatt jobban kajálják a fidesz-kdnp soros-migráns propagandáját.
A fiatalok egy részét a fidesz ezzel nem tudja megszólítani, más üzenete meg nem nagyon van. Inkább ez a baj a számukra.
Az a helyzet hogy szerintem van abban valami hogy a fiatalok ha nem is ellenségeskedni fognak
De egyre inkább csökkeni fog a Fidesz támogatottsága a fiatalok körében
Egyrészt mert nincs viszonyítási alapunk
Mi a Gyurcsány kormányzásáról hallottunk de akkor még kicsik voltunk ahhoz hogy véleményt alkossunk így nem volt akkora hatással ránk bármilyen cselekedete ami döntő befolyással lett volna a jelenlegi véleményünkre
Szóval gyakorlatilag a Fidesz alatt váltunk felnőttekké illetve válunk
Másrészt valóban nem tudja a Fidesz semmilyen szinten megszólítani a fiatalokat
Számos barátom szokta mondani hogy egyátalán nincs jövőképe (ez nyilván nem csak a Fidesznek köszönhető de nagy szerepe van benne) nem tudják hogy itt tervezik e az életüket a jövőben vagy külföldön
Problémáik vannak az oktatással (teljes joggal) és felfedezik a társadalmi illetve a gazdasági problémákat (mert igen, vannak)
Szóval én azt gondolam hogy egyre kevésbé lesz támogatott a Fidesz
De nem csak a fiatalok hanem minden korosztály körében várható némi csökkenés
Egyébként egy viszonylag fiatal véleményét láthattátok
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!