Milyen párthoz tartozik az origó.hu és a index.hu?
Origó-fidesz
Index- független, baloldali beállítottságú
Kár, hogy a kérdező nem a politikai beállítottságukat kérdezte, hanem hogy melyik párthoz tartoznak. Nyilván nehéz volt értelmezni a kérdést.
Négyesnél a pont.
4
18 szeptemberi cikk. Lejárt lemez.
7
Olvasd el a cikklistájukat, olvass bele néhány cikkbe. Nézz utána az újságíróinak.
Suba alatt ment.
Beleolvastam. Sőt van egy rossz hírem, én magam is újságíró vagyok. Érezhető az Indexen a tulajdonosváltás. Elment még erősebben bulvár irányba.
De a kérdés, ahogy más is észrevette, nem a politikai beállítottságukról szólt, hanem hogy melyik párthoz tartoznak. Ez alapján az Index egyértelműen a KDNP-hez tartozik. Attól még írhat némileg ellenzéki hangnemben, mert a kettő nem zárja ki egymást. Nyilván ez persze neked magas.
Szóval a KDNP lejáratása az új feladat. Idejáró újságíróknak.
Ha az index keresztény háttérrel ír, akkor nagyon jól titkolják. 18 óta? Ugyan már.
Viszont új főnökségük van, ha igaz, alvezető lett a köztévében is szereplő Dull, ha jól emlékszem. Bár ő nem néz ki bulvárosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!