Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon jelenleg...

Magyarországon jelenleg reálisan becsülve hány magyar élhet?

Figyelt kérdés
Feltéve, hogy nem számoljuk bele a roma-, egyéb nemzetiségi- és vendégmunkás lakosságot, illetve figyelembe vesszük, hogy százezres nagyságrendű magyar végez munkát tartósan külföldön?

2019. dec. 30. 09:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%

Kérdés az hogy ki vagy mi a magyar.

Én olyan 1 millió magyarra tippelnék max, többi valamilyen keverék. A valódi magyarságot már több alkalommal ki írtották. Szerintem több itt a török mint a magyar. Többi mindenféle szláv tót meg bosnyák származék. Igazi magyar kevés van.

2019. dec. 30. 11:59
 12/18 mindentudó99 ***** válasza:
83%
Mióta Orban van hatalmon évi egy millió ember menekül nyugatra. Jó ha ötszàz ezren maradtunk.
2019. dec. 30. 12:20
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

#12 Először azt hittem komoly, aztán láttam hogy te írtad. :)

Valóban, a ballib és mantra szerint már annyian "menekültek el" innen, hogy szimplán meg is lehetne számolni ki kicsoda/micsoda.

Gondolom ha ők csinálnák az nem is lenne listázás, hisz nekik szabad. Csak nekünk nem lehet még bírálni sem senkit, mert azonnal előveszik hogy melyik kisebbség tagja, és fúj a zorbánék fasiszták mer.....

2019. dec. 30. 13:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi alapján számolod a magyarokat?

Csak mert van olyan "nagy magyar" ismerősöm aki ránézésre olyan mint egy bevándorló, és neve, kinézete, vonásai alapján török eredetű felmenői vannak. Akkor ő most magyar, vagy nemzetiség?

Vagy rengetegen vannak németek, svábok, akik mind magyarított névvel, magyarként élnek, születtek. Őket hova sorolod?

2019. dec. 30. 13:31
 15/18 mindentudó99 ***** válasza:
22%
Magyarok ők is
2019. dec. 30. 14:14
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
11. Ez ott sántít, hogy nincs olyan, hogy ősmagyar. Eddig minden kutatás azt mutatta, hogy a honfoglalók nagyon kevert, változatos nép voltak, sokkal jobban, mint most. Ennyi erővel mindenki a saját szájíze szerint dönthetné el, hogy ki az ősmagyar, ki nem.
2019. dec. 30. 20:51
 17/18 anonim ***** válasza:
22%
2 milliard kb
2020. jan. 29. 08:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Mond meg ki a magyar neked és megsaccolom.
2020. jan. 29. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!