Ön melyik pártra fog szavazni 2022 április 10-én?
Figyelt kérdés
Megvan már a jelöltje vagy még vakaródzni tetszik addig?2019. dec. 28. 19:46
11/24 anonim válasza:
Csak is a farokmutogatós, bukott exminiszer-vezette demokratikus dákókra!
12/24 anonim válasza:
"Remélem addig államcsőd lesz és nyugati barátaink Brüsszelből átveszik majd a vezetést."
Ja, csak éppen nem a nyugati barátaink vennék át, hanem a románok :) !
13/24 anonim válasza:
MSZMPre. Ja az már felbomlott. A p#Csába:(
14/24 anonim válasza:
15/24 anonim válasza:
Az még 3 év majdnem. Addig lehet, hogy újra feltámad a Palpatine én akkor rá szavazok megint.
16/24 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Hazánk egyetlen esélye a külső segítség lenne, ami egy globálisabb bedőlés, mondjuk egy pénzügyi csőd hatására történhetne meg. Így ez remélhetőleg be is fog következni rövid időn belül.
17/24 anonim válasza:
Mièrt nem a farokverő Gréczy Zsótit indítja a Baloldal közös miniszterelnök jelöltként?Addigra már jó eséllyel fel sem fog neki àllni a cuccos.😅
18/24 anonim válasza:
Egyébként Mi hazánk vagy Fidesz a kérdésre vàlaszolva.
19/24 anonim válasza:
"Miért lettem lepontozva? Hazánk egyetlen esélye a külső segítség lenne, ami egy globálisabb bedőlés,"
Valahogy nem bizalomgerjesztő.
20/24 anonim válasza:
A belpolitikánkban egyre jobban elszaporodó szexbotrányok fényében egyre pikánsabb nevű Magyar Kétfarkú Kutya Pártra fogok szavazni, amennyiben az ingyen sör és örök élet mellé ígérnek meztelen fotókat Kleopátráról és Gyurcsányról is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!