A svájci, német, dán, norvég menekültáradattal majd mit kezdünk?
"És azon mit kell meglepődni hogy megint telepednek vissza a germán népek Magyarország és Európa más részei fele miután kiűzték őket?"
Nem kell meglepődni semmin. A nyugati nyugdíjasok úgy élnek Magyarországon, mint a kiskirályok.
#12 "olvasni lehet sok esetet hogy magyarok visszajönnek mert hiába keresnek sokat, az ottani költekezés során valamikor még mínuszba is kerülnek"
Sajnos ilyet keveset lehet olvasni pedig jobban hasonlít a valóságra, mint ami meséket a fényességes nyugatról kreálnak. Szerintem ma már mindenkinek van rokona, ismerőse aki dolgozik/dolgozott nyugaton, ha akarná tudhatná hogy ott sincsen kolbászból a kerítés. De könnyebb ezt hinni és figyelmen kívül hagyni a tényeket, hogy a jó diplomával, vezető pozícióban dolgozó emberek itthon is jól tudnak élni nem csak kint, ellenben a kisember ott hiába keres sokkal többet forintra átszámítva, éppen úgy a megélhetésére kell neki.
Van kint élő rokonom nekem is aki kinti állampolgárként több évtizede él már nyugaton. Tény hogy jobban mint itthon, hiszen itt egy fizetésből nem tudta volna eltartani magát a gyerekével, de ettől még igencsak olcsó helyen kell lakást bérelniük és azon kívül hogy évente egyszer haza tudtak jönni egy hétre meg másik héten hátizsákkal utazni máshová, semmit ne tudnak félre tenni. Hiába dolgozik többszörös fizetésért mint itthon, ha számolgatnia kell hogy hány sms-t küld el mert az neki túl drága.
13-as meg szerintem azt is hozzá kell tenni, hogy a nyugatiak addig toleránsok és befogadóak míg munkaranksor terén alattuk vagy, valószínűleg a cégek nem szívesen alkalmaznak külföldieket, inkább a sajátjaiakat részesítik előnybe, szerintem ezt is hozzá kell tenni, emiatt is nehezebb szerintem.
De egyébként az ország szegény régióiba is visszatérnek külföldről.
Akkor épitünk keritést a nyugati határra is.
De persze most már a körülötte lévő területet lebetonozzuk, nehogy alagutat ássanak a migrik.
"Előbb utóbb felfedezik, hogy ez a legjobban teljesítő ország a világon."
A politikusok számára igen, valamint az ő haverjaiknak. Kedvez még ez annak is, aki mondjuk külföldi cégeknél programoz, de itthon költi el a pénzét. De mindenki másnak jobb a hanyatló nyugat xD
Mikor már azt hinném a kérdés csak poén:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!