Ha 2010-től egy nem korrupt, nyugati mentalitású, modern ésszerű kormány (amilyen a dán, norvég, svájci, stb. kormánya) lett volna hatalmon, hol tartana az ország ma?
Figyelt kérdés
2018. dec. 15. 15:30
1/12 anonim válasza:
Ott, ahol most a franciák. Sárga mellényben tiltakoznánk a modern kormány hülyeségi ellen.
2/12 anonim válasza:
Tudsz akár egyetlen magyar politikust (nem hogy egy egész kormánynyit) aki ilyen mentalitású?
3/12 anonim válasza:
sokkal de sokkal előrébb tartanánk. Az Osztrákokkal lennénk egy szinten minimum.
4/12 anonim válasza:
Ha nyugati szinten nem is, de ennyire lerobbanva nem lenne az ország, mint most.
5/12 A kérdező kommentje:
#2 Ha a kérdést se tudod értelmezni inkább ne írj be ostobaságot.
2018. dec. 15. 15:38
6/12 anonim válasza:
"#2 Ha a kérdést se tudod értelmezni inkább ne írj be ostobaságot."
Hülye kérdésre, hülye válasz
8/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen normális a kérdés feltevés, én minden részét tudom értelmezni.te melyik részét nemérted?
9/12 anonim válasza:
Nem azt írta, hogy nem érti, hanem azt, hogy hülye a kérdés. Mert hülye. Akkor is ha teljesen érthető a hülyeség amit kérdez.
10/12 anonim válasza:
Szlovénia/Észtország szintjén, ami jellenleg közelebb van a nyugathoz, mint hozzánk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!